U petak, 6. decembra, sa početkom u 18 časova će u Startit Centru Zrenjanin biti održana panel diskusija na temu IT-a i poslovnog prava. Moderator, Denis Tul će sa svojim gostima pričati o temama prava u IT sektoru, među kojima su: poslovno, startap i internet pravo, kao i pravo intelektualne svojine.

Cilj panel diskusije je širenje svesti o problemima u IT struci, širenju znanja potrebnom da mladi pokrenu startape, kao i širenje znanja o pravnoj problematici sa kojom se mogu susresti (moderno pravo, internet pravo, intelektualna svojina, zaštita podataka o ličnosti, e-trgovina). Tema će biti sagledana i iz ugla onih koji su tu fazu startapa uspešno prošli i postali sinonim za uspeh u IT sektoru.

Još jedan od ciljeva panela je umrežavanje mladih i poslovnih ljudi u cilju bolje poslovne saradnje i stvaranja bolje poslovne atmosfere.

Kome je namenjen događaj?

Panel diskusija je namenjena svima koji žele da pokrenu svoj biznis, imaju firmu koja posluje ili ima deo koji posluje online, kao i svima koji žele da čuju i nauče nešto novo.

O panelistima

Moderator, Denis Tul, je stručnjak u oblasti prava intelektualne svojine, a bavi se i IT pravom, internet pravom i zaštitom podataka o ličnosti. Pokrenuo je LawIT 2019. godine, nakon čega je objavio više naučnih radova u oblasti intelektualne svojine. Dodatne obuke u ovoj oblasti prava je završavao u Drezdenu u Nemačkoj i u Bakuu u Azerbejdžanu.

Panelista, Ivan Andrejević — diplomirani pravnik i stručnjak u oblasti modernog prava;

Panelista, Srđan Suć — diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva, zaposlen u firmi Ibis Instruments D.O.O. Beograd

Panelista, Dalibor Belić — direktor i vlasnik startapa Novosadski Kulturni Automat + (NKA+).

Prijava

Panel diskusija je zakazana za petak, 6. decembar, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode, zgrada Pozorišta, na prvom spratu).

Zbog ograničenog broja mesta prijave su obavezne popunjavanjem sledeće forme.