Istine, neistine i zablude o startapima — predavanje u Startit Centru Zrenjanin

Meetup će biti održan u četvrtak 27. decembra u 18 časova.

Marijana Milićev - 18. Decembar, 2018.

Sledećeg četvrtka, 27. decembra sa početkom u 18 časova vas u Startit Centru Zrenjanin očekuje još jedno predavanje na temu preduzetništva. Ugostićemo dva momka iz Novog Sada koji će pričati o istinama, zabludama i lažima u vezi sa startap kompanijama.

Ideja je da kroz razgovor prikažemo razlike i sličnosti između javne percepcije startap ekosistema i onog što se u takvom okruženju zaista dešava.

Smernice za diskusiju:

Predavanje je namenjeno svima koji imaju biznis ili žele da pokrenu svoj startap, a imaju nedomuice oko nekih od navedenih tema. Takođe, predavanje je otovreno za sve koji žele da čuju nešto novo i upoznaju super ljude iz preduzetničkog sveta i ostvare nove kontakte.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O predavačima

Nenad Pavlov – formalno programer koji se pretvorio u projektnog menadžera, predavača, javnog govornika i zaljubljenika u biznis. Ponosan na preko 120 ljudi koji su prošli kroz njegove kurseve programiranja u okviru DaFEDa. Aktivno pomaže ljudima koji dolaze iz drugih industrija da nađu svoje mesto pod IT nebom. Voli da unosi red u haos i inovaciju u rigidne sisteme. Trenutno uspešno vodi svoju kompaniju koja pomaže IT firmama da se pozicioniraju na stranim tržištima i uvek imaju dovoljno posla.

Dejan Miličić – trenutno radi na poziciji Software Craftsman u startapu Shyft iz San Francisca. Bavi se programiranjem i razvojem softvera već više od 20 godina. U okviru programerske zajednice Code Tailor promoviše profesionalizam i etiku razvoja softvera, a ostatak slobodnog vremena posvećuje podršci lokalnoj programerskoj zajednici i radu na Open Source projektima.

Prijava

Meetup će biti održan u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu) 27. decembra u 18 časova. Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna popunjavanjem ove forme.