Ispod haube uspešnog Affiliate-a — radionica u Startit Centru Beograd

U četvrtak, 18. aprila, sa početkom u 18 časova biće održana radionica u beogradskom Startit Centru.

Marija Jevtić - 9. April, 2019.

Affiliate Marketing je, bili mi svesni toga ili ne, svuda oko nas. Zato je cilj ove radionice da naučimo kako ga prepoznati, da učimo na uspešnim, a malo i na neuspešnim primerima i da prođemo korake u pokretanju uspešne Affiliate Marketing platforme.

U četvrtak, 18. aprila, u beogradskom Startit Centru od 18 časova biće održana radionica gde ćemo pričati o Affiliate Marketing-u od A do Š. Radionica predstavlja prolazak kroz glavne elemente koji čine jedan Affiliate Marketing biznis i detaljnu analizu tih elemenata.

Nakon interaktivnog predavanja i diskusije o činiocima Affiliate Marketing biznisa, prisutni će na radionici sami proći kroz pokretanje jednog ovakvog biznisa, koje će nakon toga zajedno sa predavačima prodiskutovati i pokušati da uvide potencijalne prednosti, a i mane onoga što je osmišljeno.

Kome je namenjena radionica?

Ova radionica je osmišljena za one koji su zagrebali temu Affiliate Marketinga i zanimaju se malo više za nju i/ili razmišljaju o pokretanju sopstvenog affiliate-a.

Radionica će trajati oko 2 i po sata. Nije potrebno imati svoj laptop.

Prijava

Događaj će biti održan 18. aprila od 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna.