Fond rizičnog kapitala Fil Rouge Capital (FRC) organizuje otvorena vrata u Beogradu za sve tehnološke startape koji traže nove poslovne partnere ili tim spreman za razvoj perspektivnog inovativnog proizvoda uz pomoć VC-ja ili poslovnog mentora. Zainteresovani startapi i osnivači imaće priliku da 29. septembra od 17 do 19 sati u Startit Centru Beograd u Savskoj 5 predstave svoje ideje Fil Rouge Capital timu.

Startapi koji se prijave imaće priliku da predstave svoju kompaniju i ideju u 3-minutnoj pitching sesiji, nakon čega će uslediti 7-minutna sesija pitanja i odgovora sa rukovodstvom FRC-ja, i biće pozvani da se pridruže zajednici i FRC timu na socijalnom događaju koji će započeti u 19:30 sati. 

Fil Rouge Capital je hrvatski investicioni fond rizičnog kapitala, čiji je primarni cilj ulaganje u mlade preduzetnike, startape i scale-up kompanije. Od svog osnivanja 2019. godine, fond je podržao više od 100 kompanija u Hrvatskoj i regionu, u različitim fazama i iznosima. Neka od većih ulaganja bila su u startape Miret, Entrio, Agrivi, Spotsie, Smart Lumies, a trenutno je u toku peti po redu akceleratorski program ovog fonda.

FRC ohrabruje sve startape koji traže ulaganja i/ili mentorstvo da se prijave za priliku da poboljšaju svoje znanje, uče od najboljih i da se povežu sa startap zajednicom.

Za učešće na događaju potrebno je prijaviti se na sledećem linku, a za dodatna pitanja FRC tim dostupan je putem mejla na info@filrougecapital.com.