Investicije u industriji veštačke inteligencije — peti Novi Sad AI meetup u novosadskom Startit Centru

Novi Sad AI #5 će biti održan 27. marta od 18 časova.

Jelena Voćkić - 20. Mart, 2019.

U sredu, 27. marta, u 18 časova će biti održan peti po redu, a drugi ove godine, događaj organizacije Novi Sad AI. Ona je ovog puta promenila koncept događaja i stavila fokus na investicije u industriji veštačke inteligencije.

Predavač

Predavanje će držati Petar Savić, naš čovek koji živi i radi u Londonu. Petar je osnivač virtuelnog akceleratora Supreme Factory i co-direktor Startup Grinde Europe. Petar je takođe deo Department for International Trade Vlade Velike Britanije gde pomaže inovatorima sa Balkana. Pored toga, član je odbora velikog broja inicijativa i udruženja kao što su London Tech Advocates BalkansSerbian Entrepreneurs, European Blockchain HUB.

Kome je namenjeno?

Okupljanje je namenjeno svima koji žele da čuju nešto više o investicionim fondovima, načinu na koji se dobijaju investicije okrenute AI industriji, šta su mitovi, a šta realne situacije i na šta mogu da računaju ako planiraju da apliciraju.

Prijava

Novi Sad AI #5 će biti održan 27. marta u 18 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna na sledećem linku.