Šesti meetup Novi Sad AI zajednice u novosadskom Startit Centru

Novi Sad AI #6 će biti održan 27. juna u 18 časova.

U Startit Centru Novi Sad, 27. juna u 18 časova će biti održan šesti po redu događaj organizacije Novi Sad AI koja je ovaj put promenila koncept događaja i stavila fokus na investicije u industriji veštačke inteligencije.

Prvi predavač je Vladimir Jovanovic, deep learning inženjer iz kompanije Alfanum. Tema njegovog predavanja je “Gating in RNNs / Are RNNs dead?”

Drugi predavač je Luka Nenadovic, istraživač u oblasti veštačke inteligencije iz kompanije KAGI.AI. Tema njegovog predavanja je “Deep learning based unsupervised concept unification in the embedding space”.

Kome je namenjeno?

Predavanje je namenjeno svim entuzijastima i ljudima koji žele da čuju i nauče nešto više o primenjenoj veštackoj inteligenciji.

Prijava

Novi Sad AI #6 će biti održan 27. juna u 18 časova u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2).
Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna na sledećem linku.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu