Instagram aplikacije i strategije za 2019 — meetup u Startit Centru Zrenjanin

Meetup će biti održan u četvrtak, 21. februara, u 18 časova.

Marijana Milićev - 13. Februar, 2019.

Sledećeg četvrtka, 21. februara, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin će biti organizovan meetup na temu digitalnog marketinga. Milan Milićev će ovog puta pričati o aplikacijama koje se koriste za uspešno vođenje Instagram profila i koje su to strategije predviđene za 2019. godinu.

Instagram je postao vrlo popularna društvena mreža i mnogi biznisi su počeli da je koriste za plasiranje i promociju svojih proizvoda i usluga na društvenim mrežama, a danas ima više od milijardu aktivnih korisnika mesečno.

Milan će na ovom predavanju pričati o tome koje su to aplikacije koje će unaprediti vaše Instagram prisustvo. Pokazaće prisutnima kako da planiraju svoje objave, kako da odaberu adekvatne haštegove. Takođe, daće predloge aplikacija i savete kako da kreativnije obrađuju svoje fotografije, ali i gde i kako da prate analitiku svojih objava i pratioca. Saznaće i koje su to efikasne strategije za dobijanje boljih rezultata.

Predavanje je namenjeno svima koji imaju svoje poslovne Instagram profile i bave se digitalnim marketingom, imaju svoj manji biznis, rade preko interneta ili žele da nauče više.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Predavač

Milan Milićev se više od 10 godina profesionalno bavi izradom veb sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova. Održao je nekoliko desetina predavanja i radionica i nekoliko kurseva u Startit Centru. Aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja. Trenutno radi u firmi Progressive Media kao Lead Web Designer.

Prijava

Meetup će biti održan u Startit Centru Zrenjanin  (Trg slobode 7, na prvom spratu) 21. februara u 18 časova. Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna punjavanjem ove forme.