Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije

Poslednje dve epizode serijala će biti emitovane 6. i 8. oktobra u 18 časova.

Ana Trifković
05/10/2021

Ovog leta smo započeli serijal epizoda pod nazivom „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” kroz koje smo predstavili inovatore i preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni su govorili o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim oblastima.

U jedanaestoj i dvanaestoj epizodi serijala, 6. i 8. oktobra u 18 časova, imaćete prilike da vidite film koji objedinjuje priče naših inovatora.

U ovim epizodama imaćemo priliku da upoznamo inovativna rešenja koja razvijaju preduzetnici kod nas. Inovatori kroz ovaj serijal dele svoja iskustva, kao i savete kako izvući najbolje iz nezahvalne situacije i izazova koji su pred njima. U drugom delu filma, osvrnuće se na finansijski aspekt razvijanja biznisa, a imaćemo prilike da čujemo i kakve prilike nude predstavnici Fonda za inovacionu delatnost, Fonda za inovacije iz UNICEF-a, kao i Kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj. 

Inovatori:

Prijava

Poslednje dve epizode serijala „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” biće emitovane u sredu i petak, 06. i 08. oktobra sa početkom u 18 časova. Svi zainteresovani koji žele da čuju priče naših inovatora se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na ovom linku.

 

Ana Trifković

Objavio/la članak.

utorak, 5. Oktobar, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije