„Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije: Nevena Sofranić” — serijal epizoda

Treća epizoda serijala će biti emitovana 12. jula u 18 časova.

Tanja Marin
08/07/2021

Ovog leta smo započeli serijal epizoda pod nazivom „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” kroz koje ćemo predstaviti inovatore i preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim tehnološkim oblastima.

U trećoj epizodi serijala, 12. jula u 18 časova, predstaviće se Nevena Sofranić, osnivačica Omnes Group-a i Recrooit-a.

Tokom ove emisije gledaoci će imati priliku da saznaju kako je tekao Nevenin karijerni put, počevši od klasičnog biznisa u oblasti regrutovanja kadrova, koji se nastavio osnivanjem startapa primenom domenskog znanja i kontakata, što je dovelo do razvoja inovativnog proizvoda u Srbiji. Učesnici će tokom emisije moći da čuju i kakvo je trenutno stanje sa tehnološkim talentom na našem IT tržištu.

Projekat „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” se sprovodi uz podršku Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj.

Kome je namenjena ova epizoda?

Ova epizoda je namenjena osobama koje rade u oblasti ljudskih resursa, HR specijalistima, regruterima, menadžerima zaduženim za akviziciju talenata iz različitih oblasti, kao i svima onima koje zanima oblast ljudskih resursa.

O inovatoru

Nevena Sofranić završava master studije u Portugaliji u oblasti biznisa, a svoj karijerni put je započela kao biznis administrator, a zatim je radila kao HR menadžer. Ova mlada i uspešna preduzetnica osnivačica je dva startapa. Svoj prvi preduzetnički korak pravi sa Omnesom, kompanijom zaduženom za regrutaciju tehnološkog kadra na svetskom nivou. Uviđajući značaj preporuka tokom procesa regrutacije, Nevena dolazi na ideju da pokrene još jedan startap — Recrooit, čija osnovna premisa se zasniva upravo na ovoj vrednosti.

Prijava

Treća epizoda serijala „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” biće emitovana u ponedeljak, 12. jula, sa početkom u 18 časova. Svi zainteresovani koji žele da čuju priču Nevene Sofranić se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na ovom linku.

Tanja Marin

Objavio/la članak.

četvrtak, 8. Jul, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije