„Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije: Nemanja Tanasković” — serijal epizoda

Četvrta epizoda serijala će biti emitovana 19. jula u 18 časova.

Tanja Marin
13/07/2021

Ovog leta smo započeli serijal epizoda pod nazivom „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” kroz koje ćemo predstaviti inovatore i preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim tehnološkim oblastima.

U četvrtoj epizodi serijala, 19. jula u 18 časova, gost će biti Nemanja Tanasković, direktor operacija kompanije Trickest.

Integracija interneta u gotovo sve oblike ljudske delatnosti donela je veliki infrastrukturni napredak i povećanje efikasnosti, ali sa druge strane je otvorila vrata za sajber napade različitih sistema. Kako oni koji rade na sajber bezbednosti uvek moraju da budu nekoliko koraka ispred onih koji napadaju različite sisteme, spadaju u inovatore. Veliki značaj ove oblasti i inovacija u njoj je jedan od razloga što će nam u ovoj emisiji svoj karijerni put predstaviti Nemanja Tanasković. U razgovoru sa njim ćemo nastojati da ukažemo na važnost teme sigurnosti na internetu, kao i osnaživanje potencijalnih razvoja novih rešenja u ovoj oblasti.

Projekat „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” se sprovodi uz podršku Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj.

Kome je namenjena ova epizoda?

Ova epizoda je namenjena osobama koje razvijaju rešenja u oblasti sajber bezbednosti i oblasti finansijske tehnologije, ali i onima koji su zainteresovani da ih razvijaju.

O inovatoru

Nemanja Tanasković je studirao Informacione sisteme na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, a svoj karijerni put je započeo kroz angažman u Studentskom savetu na Fakultetu organizacionih nauka. Prvi korak u preduzetništvo pravi osnivanjem startapa Miracle Dojo iz oblasti gejming industrije. Trenutno radi kao direktor operacija u Trickestu, platformi namenjenoj za obezbeđivanje sajber bezbednosti.

Prijava

Četvrta epizoda serijala „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” biće emitovana u ponedeljak, 19. jula, sa početkom u 18 časova. Svi zainteresovani koji žele da čuju priču Nemanje Tanaskovića se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na ovom linku.

Tanja Marin

Objavio/la članak.

utorak, 13. Jul, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije