„Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije: Milan Dobrota” — serijal epizoda

Druga epizoda serijala će biti emitovana 5. jula u 18 časova

Tanja Marin
29/06/2021

Ovog leta smo započeli serijal epizoda pod nazivom „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” kroz koje ćemo predstaviti inovatore i preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim tehnološkim oblastima.

U drugoj epizodi ovog serijala, 5. jula u 18 časova, gost će biti Milan Dobrota, izvršni direktor kompanije Agremo i dugogodišnji preduzetnik.

Tokom ove epizode gledaocima ćemo prikazati dugogodišnji karijerni put Milana Dobrote, a fokus će biti na inovacijama u poljoprivredi koje se razvijaju uz pomoć analitičkog softvera. Takođe, Milan će govoriti o zajedničkom delovanju tradicionalne poljoprivrede i inovacija u informacionim tehnologijama.

Projekat „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” se sprovodi uz podršku Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj.

Kome je namenjena ova epizoda?

Ova epizoda je namenjena osobama iz tradicionalnijih industrija koje žele da budu u toku sa inovacijama 21. veka. Zatim, onima koji žele da svoje proizvode iz tradicionalne industrije digitalizuju i učine ih konkurentnijim na tržištu. Odgovore na svoja pitanja u ovoj epizodi mogu da dobiju i osnivači startapa koji razmišljaju o tome da li da uzimaju investicije ili ne, a osim njih i oni koji žele da saznaju na koji način da postignu značajan rast svog biznisa.

O inovatoru

Milan Dobrota je uspešni preduzetnik sa preko 20 godina radnog iskustva u domenu informacionih tehnologija usmerenih na oblasti inženjerstva, savetovanja, menadžmenta i razvoja biznisa. Doktorirao je na temu statistike i organizacionih nauka na Univerzitetu u Beogradu. Svoj karijerni put započeo je kao programer, da bi zatim nastavio kao preduzetnik, pa tako 2012. godine osniva kompaniju LOGIT. U januaru 2016. godine Milan pokreće Agremo, gde trenutno radi na unapređenju poljoprivrede kroz digitalizaciju putem analitičkog softvera.

Prijava

Druga epizoda serijala „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” biće emitovana u ponedeljak, 5. jula, sa početkom u 18 časova. Svi zainteresovani koji žele da čuju priču Milana Dobrote se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na ovom linku.

Tanja Marin

Objavio/la članak.

utorak, 29. Jun, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije