„Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije: Irena Stolić i Zoja Kukić” — serijal epizoda

Sedma epizoda serijala će biti emitovana 9. avgusta u 18 časova.

Tanja Marin
04/08/2021

Ovog leta smo započeli serijal epizoda pod nazivom „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” kroz koje ćemo predstaviti inovatore i preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim tehnološkim oblastima.

U sedmoj epizodi serijala, 9. avgusta u 18 časova, pridružiće nam se Irena Stolić i Zoja Kukić, suosnivačice startapa Bracelet Maker.

Kroz ovu epizodu ćemo predstaviti i promovisati razvojni put mlade inovatorke Irene Stolić, kao i način na koji je sa Zojom Kukić radila na razvoju proizvoda i pokretanju startapa. Ukazaćemo na važnost osnaživanja srednjoškolaca i mladih inovatora, koji imaju inovativne ideje, kao i koliki značaj ima podrška razvoja potencijalnih rešenja iz različitih oblasti.

Kome je namenjena ova epizoda?

Ova epizoda je namenjena srednjoškolcima i studentima zainteresovanim za razvoj inovativnih rešenja, kao i svima koje ova tema zanima.

O inovatorima

Irena Stolić je studentkinja Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Tokom srednje škole osmislila je robota za pletenje narukvica kojeg je uspela da razvije i patentira. Nosilac je mnogobrojnih nagrada za inovaciju i učesnica na raznim sajmovima u zemlji i inostranstvu.

Zoja Kukić već više od jedne decenije pomaže startap kompanijama da pređu iz ranih poslovnih faza u zrele kompanije. Ona je suosnivačica Startita, a već više od godinu dana radi na projektima digitalne transformacije u Evropi i Americi.

Prijava

Sedma epizoda serijala „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” biće emitovana u ponedeljak, 9. avgusta, sa početkom u 18 časova. Svi zainteresovani koji žele da čuju priču Irene Stolić i Zoje Kukić se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na ovom linku.

Tanja Marin

Objavio/la članak.

sreda, 4. Avgust, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije