Ovog leta smo započeli serijal epizoda pod nazivom „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” kroz koje ćemo predstaviti inovatore i preduzetnike koji su svoje ideje pretvorili u uspešne poslovne poduhvate. Oni će govoriti o svojim iskustvima, kompanijama i startapima koji posluju u različitim tehnološkim oblastima.

U petoj epizodi serijala, 26. jula u 18 časova, gosti će biti Igor Bogićević i Luka Babić, osnivači kompanije Orgnostic.

Igor i Luka će preneti svoje bogato iskustvo rada u oblasti ljudskog kapitala, i govoriti o dijagnostici i analitici u HR-u, o svom karijernom putu i načinima na koje su im pređašnja iskustva pomogla da dođu do ideje i razviju ovo rešenje.

Projekat „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” se sprovodi uz podršku Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj.

Kome je namenjena ova epizoda?

Ova epizoda je namenjena ambicioznim mladim osobama, kako iz STEM oblasti, tako i iz društvenih nauka, koje žele zajedno sa svojim kolegama i prijateljima da pokrenu startap. Takođe, namenjena je svima koji razvijaju rešenja u oblasti ljudskog kapitala, ali i onima koji su zainteresovani za softver i nauku.

O inovatorima

Igor Bogićević studirao je fiziku na Univerzitetu u Beogradu, a 2009. sa svojim prekoatlantskim suosnivačima pokrenuo je Seven Bridges Genomics, kompaniju sa misijom pretvaranja ideje personalizovane medicine u stvarnost, gde je bio CTO.

Luka Babić je studirao psihologiju na Harvardu, a radio je kao rukovodilac u kompaniji Infobip i stekao uvid o dinamici i značaju ljudskog kapitala u poslovnim organizacijama. Zajedno, pokrenuli su startap Orgnostic koji omogućava vrednovanje ljudskog kapitala organizacija dizajnom, softverom i naukom.

Prijava

Peta epizoda serijala „Inoviraj sa nama — Priče inovatora iz Srbije” biće emitovana u ponedeljak, 26. jula, sa početkom u 18 časova. Svi zainteresovani koji žele da čuju priču Igora Bogićevića i Luke Babića se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na ovom linku.