Impact Hub otvorio prijave za novi Demo day, za startape sredstva do 50.000 evra

Demo day će biti održan 23. septembra 2021.

Petar Paunović
26/08/2021

Demo day je program iza kojeg stoje iskusni konsultanti iz oblasti finansija, prodaje, marketinga i drugih niša. On se održava četiri puta godišnje i tom prilikom se od prijavljenih biraju najbolji startapi koji će imati priliku da se predstave žiriju i investitorima, a nakon toga nastave svoj put usavršavanja sa IHB timom. 

Ovaj program je do sada pomogao velikom broju startapa da unaprede svoj biznis model, nauče kako da “prodaju” svoje ideje i uspešno se povežu sa investitorima, kažu organizatori.

Prijave su otvorene do 17. septembra, a prijavljeni strtapi će do 21. septembra dobiti odgovor da li su dobili priliku da budu među sedam koji će predstaviti svoju ideju na Demo day-u. Njihove pičeve će slušati više od 15 investitora, a čak tri mogu da osvoje bespovratna sredstva od 50.000 evra, takođe tu su i nagrade od 5.000 evra u vidu konsutantskih usluga u rukovođenju za pet najboljih rodno raznolikih startapa, a isti toliki iznos za savete u pripremama za investicije će osvojiti pet najboljih kompanija.

Kriterijumi za ocenjivanje su pokazan potencijal za velika međunarodna tržišta, raznolikost među osnivačima, trakcija, razvijanje rešenja u digitalnoj ekonomiji.

Impact Hub Belgrade postoji već sedam godina, i dosad je organizovao preko 1000 događaja, sa preko 300 startapa kojima su na neki način pomogli. Pored događaja kakav je Demo Day, organizuju se i raznovrsni drugi sadržaji – Gin Friday se dešava svakog petka nakon 14 h, a sredom se odvija Masterchef IHB edition.

Petar Paunović

Objavio/la članak.

četvrtak, 26. Avgust, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ