Igraj za 10 — humanitarni IT turnir u basketu 3x3

Turnir će se održati 24. i 25. avgusta na Adi Ciganliji, a kompanije i IT entuzijasti za učešće mogu da se prijave do 20. avgusta.

Tanja Marin
09/08/2019

Humanitarni IT turnir u basketu 3×3, koje organizuje udruženja GrowIT, PHP Srbija, kao i IT entuzijasti, okupljeni oko ovih organizacija, biće održan 24. i 25. avgusta na košarkaškim terenima na Adi Ciganliji. Ovaj turnir je organizovan sa ciljem da se prikupe sredstva za kupovinu klima uređaja za Stacionar Lipovica.

Priliku da se druže, zabave, da kroz rekreaciju odmere snage i učine nešto dobro za one kojima je pomoć potrebna, imaju svi IT entuzijasti bez obzira na pol, IT komapnije, kao i svi koji imaju želju da pomognu deci i odraslima koji odsedaju u Stacionaru Lipovica.

Kompanije mogu da prijave svoje timove, a basketaši to mogu da učine i na individualnoj bazi, tako što će prijaviti svoj tim od maksimalno četiri člana (3+1).

Stacionar Lipovica je ustanova Zavoda za psihofiziološke poremećaje i govornu patologiju „Profesor dr Cvetko Brajović“ u Beogradu, koji je jedina ustanova te vrste u Srbiji, kao i u regionu. U Stacionaru deca borave zajedno sa roditeljima, dok se ne završi dijagnostika i tokom rehabilitacije. Zavod je specijalizovana zdravstvena ustanova koja se bavi prevencijom, dijagnostikom, habilitacijom i rehabilitacijom dece i odraslih osoba sa različitim teškoćama u psihofiziološkom i govorno-jezičkom funkcionisanju, a kroz njega prođe 15.000 pacijenata godišnje.

Prijava

Turnir „Igraj za 10“ će biti održan 24. i 25. avgusta na košarkaškim terenima na Adi Ciganliji. Kotizacija za učešće na turniru je 4.000 dinara, a sve zainteresovane kompanije i pojedinci mogu da se prijave do 20. avgusta putem sledećeg linka.

Tanja Marin

Objavio/la članak.

petak, 9. Avgust, 2019.

IT Industrija

🔥 Najčitanije