Igra Nukleus beogradskog studija ColorBlind preuzeta 27.000 puta u prvih dan i po

Nova domaća ekipa koja se bavi razvojem igara ostvaruje ohrabrujuć početak sa prvim naslovom, više novih u najavi.

Nukleus je jednostavna igra koja zahteva brze reflekse — igrač ima zadatak da promeni jezgro u boju dolazećih objekata.

ColorBlind Studios su pokrenuli Nikola Obradović, Stefan Radeta, Damir i Vladimir Kokeza, i nakon kreiranog prvog proizvoda krenuli su u potragu za izdavačem. Pronašli su Umbrella, tim koji je već izdavao slične naslove i dobijao titulu izabranih igara u App Storeu, i napravili dogovor s njima.

Upravo je činjenica da su odabrana i preporučena igra od strane Applea dovela i do relativno velikog broja preuzimanja u kratkom vremenskom periodu.

Igra se za sada monetizuje kroz reklame dok su u planu i in-app-purchase opcije, a na putu su i Android verzija i različite sitne a bitne funkcionalnosti u igri. Studio trenutno radi na još četiri slična naslova.

Predstavljamo poslodavca
logo-8-1.png

PRODYNA

Teamgeist! Be part of the team that turns brilliant ideas into brilliant software.

PRODYNA is an innovative IT consultancy specialized on the topic of digital business. We consult companies through the processes of business transformation, and develop the custom software applications and systems.

Vukašin Stojkov

 • Saturday, 13. August 2016.

  Bravo!

 • Sunday, 14. August 2016.

  UPDATE: Igra je posle 3 dana na 50.000 downloada i ubrzano grabimo ka TOP 50 za Games u USA. Za sada smo prezadovoljni rezultatima i očekujemo da se dosadašnji trend nastavi.

  Svakako, ne ležimo i uživamo u uspehu, već priremamo razne nove novine za igru, kako bi joj produžili lifetime i kako bi je napravili još zanimljivijom.

  Hvala na podršci :)

 • Tuesday, 16. August 2016.

  100.000 downloada za 5 dana :)

 • Šta ti je na umu?
  Dodaj komentar · Pravila diskusije

 • Unesite termine za pretragu