ICMA konferencija u Beogradu — Globalni skup profesionalaca iz industrije oglasnih sajtova

Događaj će se održati od 10. do 12. maja, u hotelu Hajat, u Beogradu.

Strahinja Krstić - 5. Maj, 2017.

Prolećna ICMA konferencija, u organizaciji globalnog udruženja pod nazivom International Classified Marketplace Association, održaće se ovog meseca u Beogradu.

Reč je o skupu koji okuplja čelne ljude takozvanih classifieds sajtova, tj. sajtova za oglašavanje, a u Srbiji su to na primer polovniautomobili.com, kupujemprodajem.com, poslovi.infostud.com, lalafo.com i drugi.

Na konferenciji će učestovati predstavnici 50 svetskih kompanija, a održaće se predavanja o trendovima u classifieds industriji, predstaviće se dobri primeri poslovanja i upotrebe modernih tehnologija u ovoj oblasti, govoriće se o digitalnoj prodaji, vizualnoj pretrazi, upravljanju bazama podataka, programatik oglašavanju i drugo.

Biće održano i nekoliko radionica i networking, za koji je osmišljen i poseban program, kako navode organizatori.

Na konferenciji će predavati profesionalci iz 25 zemalja, a od domaćih kompanija govoriće Bojan Leković, direktor sajta Kupujem prodajem, i Stefan Salom, suosnivač i direktor razvoja Infostud grupe. Spisak predavača moguće je pogledati ovde kao i program konferencije.

Prijava

ICMA konferencija se održava dva puta godišnje, u proleće i jesen, a pre Beograda domaćini su bili Amsterdam, Berlin, Talin, Bern, Keln i drugi.

Naredni domaćin biće Lisabon, a za konferenciju u našem gradu još uvek je moguće registrovati se na ovom linku.