HR mythbusters meetup — horor priče IT rekrutinga u Srbiji

Budite upozoreni – u segment praktičnih saveta će ući i javno čitanje i analiziranje neadekvatnih regruterskih mejlova koje su naši gosti primali godinama unazad.

Sanja Vatić - 17. Maj, 2018.

HR mythbusters meetup održaće se u petak, 18. maja u Startit Centru Beograd sa početkom u 15:30 časova.

Fokus ove diskusije biće spajanje profesionalaca iz domena ljudskih resursa, ali i osnivača i menadžera IT firmi i startapa sa njihovom najvažnijom ciljnom grupom — programerima.

Bavićemo se aktuelnim HR i regruterskim praksama u lokalnoj IT industriji, sa fokusom na ideje koje ne donose optimalne rezultate i načine na koji se procesi zapošljavanja i privlačenja kvalitetnog kadra mogu poboljšati. O svemu ovome i još mnogo čemu moći ćete da otvoreno razgovarate sa našim gostima programerima, koji će iznositi svoje stavove iz ugla poželjnog kadra koji često komunicira sa regruterima, kao i iz ugla poslodavca.

Gosti na meetupu su Bogdan Gavrilović, VP of Engineering u GameCreditsu, Ivan Selimbegović, Senior Developer u Game Creditsu, Viktor Kerkez, Senior Developer u Totient.bio, Ana Selimbegović, šefica razvoja poslovanja u BPS Worldu i Tanja Mladenović ispred Startit Poslova.

Prijava

Događaj je slobodan za sve posetioce, ali je prijava obavezna na sledećem linku.