Horizon konferencija ovog decembra u Beogradu, “Pitch Slap” prilika za game developere da predstave svoje ideje

Konferencija će se održati 16. decembra na Beogradskom Sajmu.

Domaća konferencija posvećena industriji igara, Horizon, ulazi u svoju drugu godinu.

Na njenom drugom izdanju, domaći i strani developeri razmeniće sa posetiocima svoje znanje i iskustva sa najvažnijim segmentima gaming industrije, marketingom, upravljanjem projektima i mnogim drugim temama iz moderne industrije zabave.

Među predavačima posebno se ističu Agnježka Ratajčak iz European Games grupe kao i tandem Riley Hammersly/Andrej Kugonič iz domaćeg Nordeusa.

Učesnici će, na čelu sa stručnim žirijem, dati šansu kreativnim i kvalitetnim idejama koje se trenutno “kuvaju” u čitavom regionu. Nezavisne ekipe će imati priliku da na najvećem regionalnom gamedev pitchu pod nazivom Pitch Slap predstave svoje ideje brojnim investitorima, kompanijama, i kolegama.

Horizon konferenciju je podržao i jedan od najpoznatijih samita ovog tipa u svetu, londonski Casual Connect. Pobednici gamedev pitcha dobiće priliku da upravo na ovoj konferenciji prezentuju svoju ideju samom vrhu globalne industrije igara.

Casual Connect je za pobednike obezbedio kotizaciju za pitch, štand na konferenciji, smeštaj i sve putne troškove.

Prijave

Konferencija će se održati u okviru festivala Games.con, 16. decembra na Beogradskom Sajmu.

Za sve dodatne informacije o događaju kao i o prijavama, posetite zvaničnu stranicu konferencije.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Aleksa Vidović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu