Heapcon 2024: peto izdanje ovog novembra, otvoren poziv za predavače

Heapcon 2024 se održava 7. i 8. novembra 2024. godine u Madlenianumu u Beogradu.

Milica Jeličić
08/05/2024

Heapcon 2024 je konferencija namenjena zaljubljenicima u tehnologiju i mesto gde se diskutuje o budućnosti  industrije. Tokom dvodnevnog programa, kroz predavanja, interaktivne panele, kao i planiranih pauza, posetioci će imati priliku da diskutuju o budućnosti industrije, razmenjuju mišljenja sa predavačima i ostalim posetiocima.

Organizatori očekuju da će ovogodišnje jesenje izdanje privući preko 600 učesnika, softverskih inženjera i tehnoloških biznismena.

Poziv za govornike, paneliste i eksperte

Heapcon 2024 je otvorio poziv za sve stručnjake, lokalne i međunarodne eksperte, iz sveta tehnologije da se prijave kao ovogodišnji govornici, panelisti i eksperti. Prijava traje do 1. juna. a instrukcije za prijavu je dostupna na sledećem linku

Do sada objavljeni govornici dostupni su na sajtu konferencije

O organizatoru

Heapspace se 20 godina bavi organizacijom tehnoloških konferencija i edukativnih događaja u Srbiji, okupljajući entuzijaste i stručnjaka sa IT scene, sa ciljem stvaranja prostora za razmenu znanja.  

Neki od njihovih projekata su: Heapson (internacionalna IT konferencija), Heapspace Meetups (mesečna okupljanja), Tehnološki Doručak (jutarnje umrežavanje sa ciljem promovisanja preduzetništva) i drugi. 

Karte 

Blind Bird karte za Heapcon 2024, zajedno sa instrukcijama plaćanja, dostupne su na zvaničnom sajtu konferencije.

Milica Jeličić

Objavio/la članak.

sreda, 8. Maj, 2024.

IT Industrija

🔥 Najčitanije