Hakaton.me — Hakaton na moru za inovativna rešenja iz oblasti turizma

Događaj će se održati 26-28. maja 2017. godine na lokaciji Almara Beach Club u Tivtu, a prijave su otvorene do 15. maja.

Strahinja Krstić - 24. April, 2017.

Softverska kompanija Logate i digitalna zajednica Crne Gore Digitalizuj.me organizuju peti Hakaton namenjen programerima, projekt menadžerima, grafičkim i interfejs dizajnerima, odnosno svima koji žele da kreiraju aplikacije i imaju ideje za to.

Tema samog hakatona je “Hakuj turizam!”, što je već dovoljan nagoveštaj u kom pravcu bi trebalo da razmišljaju potencijalni učesnici kada je u pitanju hardver, softver, korisničko iskustvo i upotrebljivost rešenja.

Prvog dana biće otkriveni materijali koje će biti potrebno integrisati u rešenja i koja bi trebalo da posluže kao inspiracija. Pravila i uslove možete pročitati na sajtu organizacije.

Prijava

Selekcija će biti poznata krajem maja. Organizatori zadržavaju pravo pre-selekcije najboljih timova. Individualne prijave su moguće, ali će nositi najmanji prioritet.

Na Hakatonu se mogu takmičiti svi timovi koji broje od 2 do 4 člana. Moguće su i individualne prijave, a svi prijavljeni moraju imati više od 18 godina.

Možete se prijaviti kroz aplikaciju na ovom linku do 15. maja 2017. godine, u ponoć.