Hajde da pričamo o preduzetništvu — panel diskusija i program edukacije u Startit Centru Zrenjanin

Panel diskusija će biti održana u utorak, 12. novembra, sa početkom u 18 časova.

U utorak, 12. novembra, sa početkom u 18 časova, će se u Startit Centru Zrenjanin biti održan panel diskusija o razvoju ženskog inovativnog preduzetništva. Na panel diskusiji će dve lokalne preduzetnice pričati o svojim preduzetničkim poduhvatima iz dva potpuno različita ugla.

Panel diskusiju će voditi Sonja Dakić, iskusna preduzetnica i biznis mentorka, koja će nakon panela predstaviti niz edukativnih predavanja o organizaciji vremena, postavljanju ciljeva, planiranju i definisanju biznis modela, kao i o marketingu i javnom nastupu.

Kome je namenjemo?

Panel diskusija je otvorenog karaktera i namenjena je svim zainteresovanima, dok je program edukacije namenjen ženama koje već imaju, razvijaju ili planiraju da pokrenu svoj posao i mogu ispratiti sve module u celosti.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Panelisti

Sonja Dakić — iskusna preduzetnica i biznis mentorka, dobitnica specijalnog priznanja za inovativnost Udruženja poslovnih žena Srbije, TEDx govornica i predavačica na mnogim domaćim i stranim konferencijama.

Leona Kamraš — po završetku fakulteta grafičkog dizajna u inostranstvu, vratila se u Zrenjanin i počela da radi u porodičnoj cvećari „Daruši” koja postoji već tri generacije. Trenutno za cvećaru radi digitalni marketing.

Sonja Antonić — po obrazovanju je filozof, a trenutno bavi izradom keramike i voskiranih pamučnih krpica, u okviru brenda „Sonja Clay, Cloth and Poetry” koji postoji već godinu dana. Pored toga radi i kao freelance copywriter.

Prijava

Panel diskusija je zakazana za utorak, 12. novembar, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu).

Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.

Ovaj program se održava u okviru projekta „Podrška inovacionom preduzetništvu žena u malim i ruralnim sredinama” u organizaciji Udruženja građana za razvoj tehnološkog preduzetništva „ICT Hub” iz Beograda, a uz finansijsku podršku Kabineta ministra bez portfelja zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

milicamilojkov

Unesite termine za pretragu