U utorak, 12. novembra, sa početkom u 18 časova, će se u Startit Centru Zrenjanin biti održan panel diskusija o razvoju ženskog inovativnog preduzetništva. Na panel diskusiji će dve lokalne preduzetnice pričati o svojim preduzetničkim poduhvatima iz dva potpuno različita ugla.

Panel diskusiju će voditi Sonja Dakić, iskusna preduzetnica i biznis mentorka, koja će nakon panela predstaviti niz edukativnih predavanja o organizaciji vremena, postavljanju ciljeva, planiranju i definisanju biznis modela, kao i o marketingu i javnom nastupu.

Kome je namenjemo?

Panel diskusija je otvorenog karaktera i namenjena je svim zainteresovanima, dok je program edukacije namenjen ženama koje već imaju, razvijaju ili planiraju da pokrenu svoj posao i mogu ispratiti sve module u celosti.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Panelisti

Sonja Dakić — iskusna preduzetnica i biznis mentorka, dobitnica specijalnog priznanja za inovativnost Udruženja poslovnih žena Srbije, TEDx govornica i predavačica na mnogim domaćim i stranim konferencijama.

Leona Kamraš — po završetku fakulteta grafičkog dizajna u inostranstvu, vratila se u Zrenjanin i počela da radi u porodičnoj cvećari „Daruši” koja postoji već tri generacije. Trenutno za cvećaru radi digitalni marketing.

Sonja Antonić — po obrazovanju je filozof, a trenutno bavi izradom keramike i voskiranih pamučnih krpica, u okviru brenda „Sonja Clay, Cloth and Poetry” koji postoji već godinu dana. Pored toga radi i kao freelance copywriter.

Prijava

Panel diskusija je zakazana za utorak, 12. novembar, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu).

Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.

Ovaj program se održava u okviru projekta „Podrška inovacionom preduzetništvu žena u malim i ruralnim sredinama” u organizaciji Udruženja građana za razvoj tehnološkog preduzetništva „ICT Hub” iz Beograda, a uz finansijsku podršku Kabineta ministra bez portfelja zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj.