Guglovanje — radionica za osnovce u Startit Centru Zrenjanin

Radionica je zakazana za četvrtak, 20. jun, u 15 časova.

Marijana Milićev - 14. Jun, 2019.

Sledećeg četvrtka, 20. juna, u 15 časova u Startit Centru Zrenjanin će biti održana radionica „Guglovanje” na kojoj će učesnici videti kako radi Google, kao i kako se može brže i lakše guglovati.

Predavač će biti Aleksandar Stefanov i pokazaće na koje sve načine možemo veoma lako doći do većine informacija koje su nam potrebne i kako se vrši pretraga određenog sajta, kako da pretražujemo fotografije i druge stvari.

Na kraju predavanja biće organizovan kviz kao provera znanja.

Kome je namenjen?

Učenicima osnovnih škola od 1. do 8. razreda.

Uslovi za upis

**Ukoliko ima svoj prenosivi računar, može ga poneti, pošto će raditi na računarima. Ukoliko nema, imamo mi nekoliko na raspolaganju.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

O predavaču

Aleksandar Stefanov iza sebe ima višegodišnji rad sa decom kao nastavnik istorije u školi, a svoje dodatno angažovanje je usmerio na pripremu i vođenje dece na takmičenja i kvizove. Prve korake u IT svetu napravio je 2017. godine na krusevima u Startit Centru Zrenjanin. Do kraja 2018. godine odlučuje i sam da drži kurseve namenjene osnovcima, kako bi im pomogao da steknu osnovnu digitalnu pismenost, približio i olakšao dalju edukaciju.

Prijava

Radionica ,,Guglovanje” će biti održana 20. juna od 15 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu).

Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.