Grožđebalski WPVŠ meetup u vršačkom Startit Centru

Posetioci će 20. septembra od 19 časova imati priliku da čuju dva predavanja, degustiraju vina i tradicionalne kobasice.

Tradicionalni vršački grožđebalski WordPress meetup će biti održan ovog petka, 20. septembra, sa početkom u 19 časova.

Septembarsko druženje je tradicionalno u znaku vršačke berbe grožđa, vina i kobasica, a učesnici će imati priliku da se upoznaju i sa tajnama e-commerca i e-mail marketinga.

O predavačima

Aleksandar Savković za sobom ima interesantan put: od freeancera na Upworku, preko podrške korisnicima u ManageWP do WordPress internog i eksternog predavača u kompaniji GoDaddy. Trenutno je menadžer za zapadni Balkan najveće grčke hosting kompanije i domen registra, koja je ujedno i partner srpske hosting kompanije Mint.rs. Aleksandar je čest predavač na mnogim WordCamp konferencijama širom Evrope i osnivač Woo meetup Srbija zajednice.

Njegovo predavanje bavi se gorućom problematikom e-commercea. Dvadesetprvi vek je poznat kao vek online prevara, a gosti će moći da čuju savete kako da u takvoj atmosferi povrate poverenje kupaca.

Ilija Ćosić je naš Vrščanin, migrant u prestonicu, koji više od godinu dana radi u SEO agenciji Four Dots kao Junior Data analitičar. Najviše je angažovan na komunikaciji sa korisnicima SaaS alata (Reportz, Dibz i Base), koje je agencija razvila za sopstvene potrebe i koje treba komercijalizovati. Jedan je od ključnih igrača u organizaciji lokalne konferencije wwvrsac.

Tema njegovog predavanja biće upoznavanje sa osnovama e-mail marketinga, kao i sa različitim alatima koji se mogu koristiti za različite vrste e-mail komunikacije. Saznaćete koje su razlike u mejlovima koji služe za inbound, a koji za outbound komunikacije, kao i koji su koraci neophodni za uspešnu e-mail kampanju.

Prijava

Meetup je zakazan za petak, 20. septembar, u 19 časova u Startit Centru Vršac (Omladinski trg 17, SC Milenijum — službeni ulaz). Prisustvo predavanju je potpuno besplatno, ali je potrebno je popuniti prijavu.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

David Srbu

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu