Grožđebalski WordPress meetup ovog petka u Startit Centru Vršac

Grožđebalski WordPress meetup zakazan je za petak 15. septembar od 18 sati u Startit Centru Vršac.

Vladimir Vašalić - 12. Septembar, 2017.

Očekuju vas dva predavanja, a nakon njih degustacija vina i tradicionalne grožđebalske kobasice pečene na plamenu. Networking u ovakvoj atmosferi uzavrelog hedonizma je uvek jedinstven i nezaboravan, a omogući će nam da gostima koje očekujemo, pokažemo čuveno vršačko gostoprimstvo.

Predavači

Stevica Gološin radi kao IT stručnjak 30 godina. U svojoj profesionalnoj karijeri je bio svedok dinamičnog i naizgled nepredvidivog razvoja informacionih tehnologija. Kako je odlučio da se bavi internet marketingom?

Radio sam posao koji me je gušio, u firmi koja je bila na ivici propasti. Tada sam čuo priču koja mi je promenila život. Počela je ovako: ‘Da li znaš da neki ljudi plaćaju da bi bili prvi na Guglu?

U drugom delu predavanja će biti reči o izboru i korišćenju ključnih reči za vaše internet stranice, uticaju hostinga na SEO, kao i korišćenju linkova. Saznaćete kako rasporediti interne linkove i kako dobiti eksterne linkove koji će vam pomoći da se vaš sajt bolje rangira na pretraživačima.

Miloš Petrović je web preduzetnik i bloger. Od 2010. godine je preduzetnik, osnivač agencije MWEB, koja se bavi izradom web sajtova i internet marketingom.

Pokretač je specijalizovanog sajta za Wellness i Spa centre i online magazina za hotelijere, kao i blogova sa tom tematikom, a uz to povezuje blogere i hotelijere kroz organizaciju info tura.

Jedan je od osnivača WebDan konferencije. Aktivno radi na edukaciji mladih i veruje da za svakog od njih ima mesta u IT struci.

Miloš će vam ukazati na najveće greške u pokretanju web biznisa.

Na greškama se uči više nego iz bilo koje teorije, posebno na webu. Dobro je dok se uči na tuđim greškama. Saznajte koje su najčešće.

Prijava

Meetup je zakazan za petak, 15. septembar, u 18 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u SC Milenijum, Omladinski trg 17. Zbog ograničenog broja mesta molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem forme za prijavu.