Grožđebalski meetup vršačke WordPress zajednice ovog petka u Startit Centru Vršac

Meetup je zakazan za petak, 14. septembar, u 19 časova.

Marija Egerić - 10. Septembar, 2018.

Septembarsko druženje WordPress zajednice je u znaku vršačke berbe grožđa i običaja koji je prate. U vršačkom Startit Centru, 14. septembra u 19 časova nas očekuju i dva predavanja, koja će održati Vladimir Pandurov i Nemanja Cimbaljević.

Od Vladimira ćete saznati kako preživeti kao freelance konsultant na Balkanu u 21. veku. Biće tu i odgovora na neka od važnih pitanja kao što su:

Predavanje Nemanje Cimbaljevića je u znaku broja sedam. Očekuje vas sedam dana, sedam kratkih priča i sedam dodataka za Contact Form 7.

Predavači

Vladimir Pandurov je nagrađivani autor, predavač i međunarodni poslovni konsultant u oblasti upravljanja projektnim ciklusom (PCM) sa previše od 18 godina iskustva u programima evropskih integracija i/ili razvojne pomoći širom Centralne i Jugoistočne Evrope, Turske, regiona Kavkaza i Bliskog istoka. Nagrađivani je ekspert za planiranje i izradu projekata (treće mesto za najbolji IPA projekat u Evropi 2013. godine — European Projects Awards IPA 2013), a ispred Delegacije EU u Srbiji, imenovan je za eksperta u oblasti EU fondova, malih i srednjih preduzeća i inovacija — Tima Evropa Srbija. Organizovao je ili facilitirao više od 170 treninga i seminara, napisao je i/ili realizovao 40 projekata (vrednosti oko 43 miliona evra, 88 odsto uspešnost ugovaranja win rate).

Vladimir je pokretač internet portala i Facebook stranice EU Projekti, koja sa više od 50.000 korisnika predstavlja najveću online zajednicu na prostoru Zapadnog Balkana, zainteresovanu za konkurse, obuke, radna mesta i novine u oblasti EU fondova i razvojne pomoći.

Nemanja Cimbaljević je programer od 2005. godine i veliki pobornik otvorenog koda i zajednice. Uživa u radu sa WordPressom od same ideje, preko platforme do samog cilja. Volonter, predavač, suorganizator WordPress događaja u Srbiji, ali i širom Evrope.

Prijave

Meetup vršačke WP zajednice je zakazan za petak, 14. septembar, u 19 časova u Startit Centru Vršac (Centar Millennium, Omladinski trg 17). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna popunom ovog formulara.