Grožđebalski meetup vršačke WordPress zajednice ovog petka u Startit Centru Vršac

Meetup je zakazan za petak, 14. septembar, u 19 časova.

Septembarsko druženje WordPress zajednice je u znaku vršačke berbe grožđa i običaja koji je prate. U vršačkom Startit Centru, 14. septembra u 19 časova nas očekuju i dva predavanja, koja će održati Vladimir Pandurov i Nemanja Cimbaljević.

Od Vladimira ćete saznati kako preživeti kao freelance konsultant na Balkanu u 21. veku. Biće tu i odgovora na neka od važnih pitanja kao što su:

  • Imate li freelancerski gen?
  • Zašto je kešovina najvažnija za freelance?
  • Kako napraviti core portfolio?
  • Kako razgranati portfolio i na druge oblasti?
  • Lični PR i marketing
  • Kako izaći na kraj sa stresom?

Predavanje Nemanje Cimbaljevića je u znaku broja sedam. Očekuje vas sedam dana, sedam kratkih priča i sedam dodataka za Contact Form 7.

Predavači

Vladimir Pandurov je nagrađivani autor, predavač i međunarodni poslovni konsultant u oblasti upravljanja projektnim ciklusom (PCM) sa previše od 18 godina iskustva u programima evropskih integracija i/ili razvojne pomoći širom Centralne i Jugoistočne Evrope, Turske, regiona Kavkaza i Bliskog istoka. Nagrađivani je ekspert za planiranje i izradu projekata (treće mesto za najbolji IPA projekat u Evropi 2013. godine — European Projects Awards IPA 2013), a ispred Delegacije EU u Srbiji, imenovan je za eksperta u oblasti EU fondova, malih i srednjih preduzeća i inovacija — Tima Evropa Srbija. Organizovao je ili facilitirao više od 170 treninga i seminara, napisao je i/ili realizovao 40 projekata (vrednosti oko 43 miliona evra, 88 odsto uspešnost ugovaranja win rate).

Vladimir je pokretač internet portala i Facebook stranice EU Projekti, koja sa više od 50.000 korisnika predstavlja najveću online zajednicu na prostoru Zapadnog Balkana, zainteresovanu za konkurse, obuke, radna mesta i novine u oblasti EU fondova i razvojne pomoći.

Nemanja Cimbaljević je programer od 2005. godine i veliki pobornik otvorenog koda i zajednice. Uživa u radu sa WordPressom od same ideje, preko platforme do samog cilja. Volonter, predavač, suorganizator WordPress događaja u Srbiji, ali i širom Evrope.

Prijave

Meetup vršačke WP zajednice je zakazan za petak, 14. septembar, u 19 časova u Startit Centru Vršac (Centar Millennium, Omladinski trg 17). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna popunom ovog formulara.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Marija Egerić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu