Growth Hacking alati za povećanje produktivnosti na računaru — meetup u Startit Centru Zrenjanin

Meetup na temu online marketinga će biti održan u ponedeljak, 25. marta, u 18 časova.

Marijana Milićev - 5. Mart, 2019.

U ponedeljak25. marta, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin će biti organizovan meetup na temu online marketinga. Anica Petrović će pričati o growth hacking alatima za povećanje produktivnosti prilikom rada na računaru.

Na ovom marketing meetupu Anica Petrović će govoriti o marketingu i, uopšteno, digitalnim alatima koji će podići nivo vaše produktivnosti i unaprediti rezultate vašeg rada za računarom. Bilo da se bavite project managementom, pisanjem za web, SEO aktivnostima, e-mail marketingom, PPC reklamama, social media marketingom ili web dizajnom saznaćete za barem nekoliko alata koje ranije niste koristili, a koje ćete od sada svakodnevno upotrebljavati.

Posetioci meetupa mogu očekivati da će sve što budu čuli, moći da primene već po završetku predavanja. Sve što je potrebno da gosti ponesu jesu radoznalost i dobra energija.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Predavač

Anica Petrović, digitalna preduzetnica i suosnivačica agencije GoWeb podeliće sa posetiocima šta je to SEO, zašto je tako važan aspekat onlajn prisustva, kako funkcionišu Google algoritmi i koje alate možemo koristiti da bismo optimizovali svoj sajt kako bi nas korisnici brzo i lako pronašli na Google-u.

Prijava

Meetup će biti održan u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu) 25. marta u 18 časova. Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna popunjavanjem ove forme.