Google-ova radionica za evropske startape: Firebase Analytics & Engage

Događaj se dešava 8. februara u 10 časova i održava se online.

Startit
18/01/2023

U sredu, 8. februara, održava se besplatna radionica za evropske startape u organizaciji Google for Startups pod nazivom Firebase Analytics & Engage, čiji će fokus biti na to kako povećati engagement korisnika na aplikacijama, koristeći različite alate i funkcije u Firebase-u.

Firebase je platforma koju je razvio Google koja pomaže programerima da razvijaju, grade i pokreću uspešne aplikacije. Prema saopštenju, više od 3 miliona aplikacije je kreirano na pomenutoj platformi.

Fokus radionice će biti na Google analitici za Firebase koja omogućava dublje razumevanje i pregled učinka kompanije, kao i na Firebase Remote Config koji olakšava promene u ponašanju i izgledu aplikacije bez potrebe da korisnici preuzmu ažuriranje aplikacije. Biće reči i o Firebase Predictions, alatu koji olakšava optimizaciju strategije monetizacije i promocije, kao i A/B testiranje i dr.

Program

Prijava

Radionica je namenjena osnivačima startapa i ostalim članovima njihovih timova koji se bave razvojem, i praćenjem performansa aplikacija.

Registracija je moguća putem ovog linka, a događaj se održava online i traje od 10 do 11:30 časova (sreda, 8. februar 2023).

Startit

Objavio/la članak.

sreda, 18. Januar, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije