Golang u praksi — predavanje i live coding sesija na događaju 11. oktobra

Događaj će se održati u četvrtak, 11. oktobra, u 18 časova.

Meetup posvećen programskom jeziku Golang održaće se 11. oktobra od 18 časova u prostorijama Quantoxa.

Tokom prvog dela predavanja posetioci će imati priliku da čuju opšti uvod o ovom programskom jeziku i razgovor o izazovima sa kojima su se predavači sretali na projektima i rešenjima iz NodeJS-a i Reacta koja su primenjivali. Nakon toga predavači će obrazložiti razloge zbog kojih su se odlučili za određena rešenja i kako je Golang došao kao logičan sled događaja.

Tema drugog dela predavanja će biti ‚‚Golang u praksi” (live coding session) gde će predavači primeniti neka od gore pomenutih rešenja i diskutovati o primeni, teoriji i standardima industrije, prikazaće delove programa i diskutovati o njihovoj funkcionalnosti.

Prijava

Meetup će biti održan 11. oktobra u 18 časova u prostorijama kompanije Quantox (Gospodara Vučića 245). Ulaz je besplatan, ali su zbog ograničenog broja mesta prijave neophodne. Svi zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem ovog formulara.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu