Golang Serbia meetup #7 — kreiranje ekstenzija za Kubernetes u Go-u

Meetup će se održati u ponedeljak, 2. septembra u Startit Centru Beograd u 18 časova.

Iako se radi o sistemu za automatizaciju koji poseduje mnoštvo funkcija za rad sa kontejnerima, Kubernetes nekada ipak treba prilagoditi specifičnim potrebama projekata. Za takve slučajeve, Go predstavlja jednu od opcija (nekada i jedinu) pomoću koje je moguće napraviti potrebne ekstenzije.

Upravo o ovome će biti reči na sedmom po redu Golang Serbia meetup-u. Tom prilikom temi će se prići kroz praktičan pristup sa kodiranjem uživo i primerima k8s ekstenzija.

O predavaču

Boban Aćimović je DevOps inženjer i open source entuzijasta od 1999. godine. Takođe je pokretač nekadašnjeg linuk.co.iu foruma, a trenutno radi kao frilenser u Nemačkoj i to mahom na GO i k8s projektima.

Prijave

Meetup će se održati u ponedeljak, 2. septembra u 18 časova u Satrtit Centru Beograd. Ulaz je besplatan, a prijave se vrše na sledećem linku.

Takođe, organizatori pozivaju sve zainteresovane da se pridružite zvaničnom Golang Serbia Slack kanalu.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Marija Anđelić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu