Golang Serbia meetup #7 — kreiranje ekstenzija za Kubernetes u Go-u

Meetup će se održati u ponedeljak, 2. septembra u Startit Centru Beograd u 18 časova.

Iako se radi o sistemu za automatizaciju koji poseduje mnoštvo funkcija za rad sa kontejnerima, Kubernetes nekada ipak treba prilagoditi specifičnim potrebama projekata. Za takve slučajeve, Go predstavlja jednu od opcija (nekada i jedinu) pomoću koje je moguće napraviti potrebne ekstenzije.

Upravo o ovome će biti reči na sedmom po redu Golang Serbia meetup-u. Tom prilikom temi će se prići kroz praktičan pristup sa kodiranjem uživo i primerima k8s ekstenzija.

O predavaču

Boban Aćimović je DevOps inženjer i open source entuzijasta od 1999. godine. Takođe je pokretač nekadašnjeg linuk.co.iu foruma, a trenutno radi kao frilenser u Nemačkoj i to mahom na GO i k8s projektima.

Prijave

Meetup će se održati u ponedeljak, 2. septembra u 18 časova u Satrtit Centru Beograd. Ulaz je besplatan, a prijave se vrše na sledećem linku.

Takođe, organizatori pozivaju sve zainteresovane da se pridružite zvaničnom Golang Serbia Slack kanalu.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Marija Anđelić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu