U subotu, 24. oktobra, zajedno sa studiom Mad Head Games, organizujemo drugi po redu GameUp, događaj posvećen domaćim kreatorima video igara, ovaj put sa znatno više prostora posvećenog indie developerima i bogatijim programom predavanja.

Prošle godine okupili smo više od 500 posetilaca u prepunom KC Gradu, igrale su se igre, gužvali smo se na predavanjima i uživali u pozitivnim vibracijama.

Screen Shot 2015-10-12 at 9.31.10 AM

Ove godine biće još bolje — 8 sati predavanja i izlaganja, kao više od 30 mesta za indie developere u najsvežijem prostoru u Beogradu, Startit Centru.

Kroz celodnevna predavanja čućemo domaće stručnjake koji će publici približiti gejm dizajn,koncept art,modelovanje i animaciju, kao i marketing  video igara.

Narednih dana objavićemo konačan spisak predavača, a za sada ćemo vas obradovati informacijom da je jedan od njih Milan Nikolić, koji će deliti svoje znanje stečeno tokom rada za Ubisoft, Digital Domain, Games Workshop itd. Uveravamo vas da će ostatak liste biti podjednako impresivan!

Pored indie naslova i predavanja, posetiocima će biti na raspolaganju i retro gaming corner. Uz podršku domaćih gaming medija Play!zinea i KlanRura, svako će  moći da se uživa u kultnim video igrama na starim konzolama.

Prijavi svoju igru!

Ove godine, imamo mogućnost da posetiocima predstavimo 30 domaćih igara u cilju razmene utisaka i podele iskustava. Najboljih 5 timova prema glasovima publike, dobiće priliku da svoju igru predstave i vodećim ljudima na domaćoj gejming sceni i dobiju korisne savete i fidbek, kao i upoznavanje u cilju daljeg deljenja iskustava.

Pozivamo vas da prijavite svoju igru i time budete deo GameUpa. Obećavamo sjajan provod, odličan networking i mnogo pozitivne energije. Prijavite svoju igru ovde do 20. oktobra u ponoć putem ovog linka.

Poseti događaj!

Poseta događaju je besplatna — kako izlagačkom delu, tako i predavanjima, jedino što je potrebno je da se unapred registrujete na ovom linku.