Kreativna monetizacija video igara — Prvi #GameTalks događaj u Novom Sadu

Događaj će se održati u utorak, 20. juna, sa početkom u 18č, a u prostorijama kompanije Eipix Entertainment na adresi Partizanska 18, Novi Sad.

Strahinja Krstić - 8. Jun, 2017.

Eipix Academy organizuje prvi u nizu #GameTalks događaja pod nazivom „Kreativna monetizacija u video-igrama”.

Kako kažu iz Eipixa, moglo bi se reći da su razvoj kvalitetne igre i pronalaženje načina da ona donese profit dva posebna procesa koja se u idealnom slučaju spajaju u harmoničnu celinu, ali samo visok kvalitet jedne igre ne garantuje da će ona biti profitabilna.

O mogućnostima monetizacije video-igara govoriće Ameya Khasnis, game designer u kompaniji Eipix Entertainment i predavač na kursu Game design Eipix akademije, developer sa višegodišnjim radnim iskustvom kako u srpskim, tako i u indijskim i nemačkim kompanijama za razvoj video-igara. Ameya je masterirao game design i produkcijski menadžment na međunarodnom fakultetu DSK Supinfogame.

Ideja Eipix Academy #GameTalks događaja jeste da na jednom mestu okupi sve one koji se bave ili planiraju da se bave razvojem video-igara sa ciljem razmene znanja, iskustva i umrežavanja.

Prijava

Događaj će se održati 20. juna u prostorijama kompanije Eipix Entertainment (Partizanska 18, Novi Sad), sa počekom u 18 časova. Ulaz je slobodan, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mesta. Mesto možete potvrditi slanjem imena i prezimena na info@eipixacademy.com.