Analiza i optimizacija performansi u Frontend razvojnom procesu u SC Inđija

Još jedan meetup sa temom Frontenda. Saznaćete više o alatima za testiranje performansi, minifikaciji i konkatenizaciji fajlova, kompresovanju slika bez gubljenja kvaliteta, automatizaciji...

O analizi i optimizaciji performansi u Front-end razvojnom procesu moći ćete da čujete nešto više u četvrtak, 9. juna sa početkom od 19č u Startit Centru Inđija.

Predavanje će i ovog četvrtka držati Dalibor Gogić i govoriće o analizi i optimizaciji performansi u Front-end razvojnom procesu. Saznaćete o: Alatima za testiranje performansi, minifikaciji i konkatenizaciji fajlova, kompresovanju slika bez gubljenja kvaliteta, automatizaciji i sl.

Dalibor je Full-Stack Web Developer. Specijalizovao se za Open Web tehnologije i aplikacije. Node.js, Event-driven arhitekturu, HTML5 i UX. Razvija inovativne aplikacije koristeći najnovije tehnologije.

Pridružite nam se u četvrtak, prisustvo događaju je otvoreno za sve zainteresovane, samo popunite formu:

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Jelena Vesin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu