Freelance Meetup #2 u šabačkom Startit Centru

Događaj će biti održan 24. septembra u 18 časova.

Za drugu polovinu meseca zakazana je realizacija drugog po redu okupljanja frilensera. Freelance Meetup #2 biće održan u utorak, 24. septembra, od 18 časova u Startit Centru Šabac. Nakon inicijalnog okupljanja, zajednica će ovog puta imati priliku da istraži dalje oblike saradnje, ali i da njeni članovi podele sa drugima rešenja nekih čestih izazova u online poslovanju.

Naravno sem okupljanja zajednice, ideja ovakvih predavanja jeste i da se frilensing kao stil poslovanja približi što većem broju ljudi. Uprkos masovnoj dostupnosti informacija na internetu, dosta ljudi i dalje ne zna na koji način može da se oproba u remote poslovanju. Ovo se odnosi čak i na ljude koji već imaju potrebne veštine za obavljanje traženih online poslova. Upravo iz navedenih razloga zajednica insistira na što boljem povezivanju i umrežavanju, jer se na taj način lako razmenjuju ideje, informacije i neretko se ukažu i konkretne šanse za različite vidove saradnje.

Kao i na prvom meetupu, posetioci će imati priliku da slušaju dva predavača, koji će se osvrnuti na nekoliko tema, svaki iz svoje branše, ali i uopšteno. I ovog puta biće ostavljeno vreme za diskusiju i pitanja posetilaca.

O predavačima

Petar Prvulović je veb developer sa 10 godina iskustva u projektovanju i implementaciji veb sajtova i veb aplikacija. Nastavnik sa više od 3000 održanih časova u srednjoj školi, na fakultetu i stručnim kursevima. Frilenser po ubeđenju i životnom stilu. Pored rada na frilens platformi UpWork, radi i u oblasti kulture i prosvete. Bio je asistent na Računarskom fakultetu u Beogradu, a realizovao je projekte i u Narodnom muzeju u Smederevskoj Palanci, Arhivu Jugoslavije, Pravosudnoj Akademiji i projektovao aplikaciju e-dnevnik za Akademiju Dositej. Dugogodišnji predavač stručnih kurseva PHP-a. Trenutno aktivan u individualnoj nastavi i na projektu međunarodnog registra poslovnih sporova.

Miša Živanović, master engleskog jezika i književnosti, sa višegodišnjim iskustvom u predavanju engleskog jezika, kako u privatnoj školi u Šapcu, tako i preko interneta u školi za online učenje jezika. Pored toga se bavi i programiranjem.

Prijave

Prisustvo na događaju je besplatno, ali su prijave obavezne. Svi zainteresovani svoje mesto mogu rezervisati popunjavanjem sledeće forme. Freelance Meetup #2 biće održan u utorak, 24. septembra, sa početkom u 18 časova u prostorijama Startit Centra Šabac (Karađorđeva 27, I sprat, zgrada Navipa).

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Una Gemović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu