Freelance Meetup #2 u šabačkom Startit Centru

Događaj će biti održan 24. septembra u 18 časova.

Una Gemović - 18. Septembar, 2019.

Za drugu polovinu meseca zakazana je realizacija drugog po redu okupljanja frilensera. Freelance Meetup #2 biće održan u utorak, 24. septembra, od 18 časova u Startit Centru Šabac. Nakon inicijalnog okupljanja, zajednica će ovog puta imati priliku da istraži dalje oblike saradnje, ali i da njeni članovi podele sa drugima rešenja nekih čestih izazova u online poslovanju.

Naravno sem okupljanja zajednice, ideja ovakvih predavanja jeste i da se frilensing kao stil poslovanja približi što većem broju ljudi. Uprkos masovnoj dostupnosti informacija na internetu, dosta ljudi i dalje ne zna na koji način može da se oproba u remote poslovanju. Ovo se odnosi čak i na ljude koji već imaju potrebne veštine za obavljanje traženih online poslova. Upravo iz navedenih razloga zajednica insistira na što boljem povezivanju i umrežavanju, jer se na taj način lako razmenjuju ideje, informacije i neretko se ukažu i konkretne šanse za različite vidove saradnje.

Kao i na prvom meetupu, posetioci će imati priliku da slušaju dva predavača, koji će se osvrnuti na nekoliko tema, svaki iz svoje branše, ali i uopšteno. I ovog puta biće ostavljeno vreme za diskusiju i pitanja posetilaca.

O predavačima

Petar Prvulović je veb developer sa 10 godina iskustva u projektovanju i implementaciji veb sajtova i veb aplikacija. Nastavnik sa više od 3000 održanih časova u srednjoj školi, na fakultetu i stručnim kursevima. Frilenser po ubeđenju i životnom stilu. Pored rada na frilens platformi UpWork, radi i u oblasti kulture i prosvete. Bio je asistent na Računarskom fakultetu u Beogradu, a realizovao je projekte i u Narodnom muzeju u Smederevskoj Palanci, Arhivu Jugoslavije, Pravosudnoj Akademiji i projektovao aplikaciju e-dnevnik za Akademiju Dositej. Dugogodišnji predavač stručnih kurseva PHP-a. Trenutno aktivan u individualnoj nastavi i na projektu međunarodnog registra poslovnih sporova.

Miša Živanović, master engleskog jezika i književnosti, sa višegodišnjim iskustvom u predavanju engleskog jezika, kako u privatnoj školi u Šapcu, tako i preko interneta u školi za online učenje jezika. Pored toga se bavi i programiranjem.

Prijave

Prisustvo na događaju je besplatno, ali su prijave obavezne. Svi zainteresovani svoje mesto mogu rezervisati popunjavanjem sledeće forme. Freelance Meetup #2 biće održan u utorak, 24. septembra, sa početkom u 18 časova u prostorijama Startit Centra Šabac (Karađorđeva 27, I sprat, zgrada Navipa).

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa