Fotografije uz kafu: Stock fotografija i priče iskusnih fotografa — meetup u Startit Centru Vršac

Meetup o fotografijama zakazan je za 9. novembar u 18 časova.

Marija Egerić - 2. Novembar, 2018.

Na meetupu koji će biti održan u petak, 9. novembra, u 18 časova u Startitu u Vršcu, Jasmina Pilipović i Slobodan Kunevski će uz kafu, pričati o Stock fotografijama, njihovoj ljubavi prema fotografiji i koliko truda i učenja je potrebno da bi se u tome uspelo.

Takođe, prisutni će imati priliku da predavačima postave sva pitanja koja ih interesuju, a zatim će oni pokazati neke od svojih najlepših fotografija, kao i primere odakle i kako početnici treba da uče.

O predavačima

Jasmina Pilipović je neko ko je dugo radio osiguranja, a kada je odlučila da počne da se bavi fotografisanjem sve što je znala jeste da to jako voli. Na početku nije bilo tako jednostavno, sada nakon deset godina iskustva veoma je uspešna u tome.

Slobodan Kunevski se bavi fotografijom preko četiri godine i podeliće sa posetiocima priču koji je to ključni momenat kada je rešio da se bavi ovim poslom. Biće tu još dosta motivacionih priča i saveta o tome odakle i kako početi da bi ljudi živeli svoj san i radili ono što vole.

Prijave

Meetup uz kafu zakazan je za 9. novembar u 18 časova u Startit Centru Vršac u Milenijumu (Omladinski trg 17). Prisustvo je besplatno, kao i kafa, ali su prijave obavezne putem ove forme.