Foto-album moje karijere — kreativna radionica u Startit Centru Zrenjanin

Radionica će se održati u četvrtak, 19. jula, od 17 do 20 časova.

Marijana Milićev - 10. Jul, 2018.

Radionica će se održati u četvrtak, 19. jula, od 17 do 20 časova. Na ovoj radionici imaćete priliku da ispričate priču o vašem poslu iz snova, na drugačiji način — kroz fotografije.

Naučite kako da ispričate priču o vašem poslu i vizuelno prikažite šta je to što vas pokreće, inspiriše, motiviše, koja je vaša vizija, ciljna grupa i koje osobine su vam bitne da steknete i zadržite kao mladi preduzetnik početnik.

Alati koje ćemo koristiti na ovoj radionici su Points of You — kreativni, inovativni alati koji vam omogućavaju da kroz fotografiju i reči (koje se nalaze na kartici) istovremeno aktivirate levu i desnu hemisferu mozga i na taj način dođete do harmonične celine, novih uvida i jedinstvene komunikacije, odnosno povezivanja sa samim sobom, kao i sa drugima.

Radionicu vodi Aleksandra Domić — Points Of You praktičar iz GamePlana.

Radionice se održavaju u sklopu projekta Strengthening Youth Capacities For Future Entrepreneurs koji je podržan od strane USA ambasade u našoj zemlji. Glavni cilj projekta jeste jačanje kapaciteta mladih budućih preduzetnika, sa ishodom da učesnici steknu praktične preduzetničke, komunikacione i socijalne veštine.

Učesnici će uvideti kreativne načine za razvoj svoje karijere, naučiti kako da razviju poslovnu ideju koja ima tržišni potencijal, napišu održivi poslovni model i spoznaju kako da zarade novac.

Više o samom projektu pogledajte na sajtu.

Prijava

Radionica je zakazana za 19. jul u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin (Trg Slobode 7, I sprat). Radionica je besplatna, ali je broj mesta ograničen na 15 učesnika, tako da je registraciona prijava obavezna putem ove forme.