Formula za postavljanje strategije online komunikacije — predavanje u Startit Centru Vršac

Predavanje će biti održano u subotu, 26. januara, sa početkom u 14 časova.

Predavanje će biti održano u subotu, 26. januara, u 14 časova u Startit Centru Vršac, a prisutni će na njemu imati priliku da saznaju više o strategiji koja im može pomoći da prodaju više proizvoda i usluga online.

Kada postavljamo strategiju online komunikacije jedna od osnovnih stvari sa kojima se srećemo u praksi jeste kako za svakog klijenta pronaći idelanog kupca, kako mu prilagoditi komunikaciju, kako mu na pravi način privući pažnju, izgraditi interesovanje i motivisati ga na akciju koju želimo da uradi.

Upravo iz tog razloga će u Startit Centru biti održano praktično predavanje koje će zainteresovanima pomoći da ovaj posao brže i kvalitetnije izvedu i time stvore početnu prednost pri promociji svojih poruka.

Posetioci meetupa će imati priliku da saznaju:

  • Kako kreirati avatar idealnog kupca i ostvariti kontakt s njim?
  • Koji kanali komunikacije postoje i koje odabrati za promociju i komunikaciju?
  • Kako optimizovati kanale komunikacije?
  • Kako kreirati sadržaj i odabrati odgovarajući za određeni proizvod ili uslugu?

Predavač

Nemanja Živković za sebe kaže da je marketar koji svoje početke veže za aktivizam kroz civilno društvo. Radio je na svetskom tržištu u različitim nišama, od automobilske industrije do e-commerce-a, sa malim, srednjim i velikim kompanijama. Karijeru je započeo u marketinškoj agenciji sa sedištem u Kanadi, gde je za 13 meseci stigao do pozicije generalnog menadžera. Kao svoje uspehe ističe to što je dugogodišnje klijente doveo na prvo mesto Google Search i Google Maps listinga, kao i to da su njegovi članci čitani više od 40.000 puta. Organizator je najvećih internacionalnih kampova u Srbiji i osnivač ĆilimTech-a, IT zajednice u Pirotu. Trenutno radi kao direktor operacija u Default Designu, gde operativno vodi sve procese.

Prijava

Meetup je zakazan za 26. januar u 14 časova u Startit Centru Vršac (Omladinski trg 17, u Milenijumu). Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta neophodna prijava putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Marija Egerić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu