Formula za postavljanje strategije online komunikacije — predavanje u Startit Centru Vršac

Predavanje će biti održano u subotu, 26. januara, sa početkom u 14 časova.

Marija Egerić - 18. Januar, 2019.

Predavanje će biti održano u subotu, 26. januara, u 14 časova u Startit Centru Vršac, a prisutni će na njemu imati priliku da saznaju više o strategiji koja im može pomoći da prodaju više proizvoda i usluga online.

Kada postavljamo strategiju online komunikacije jedna od osnovnih stvari sa kojima se srećemo u praksi jeste kako za svakog klijenta pronaći idelanog kupca, kako mu prilagoditi komunikaciju, kako mu na pravi način privući pažnju, izgraditi interesovanje i motivisati ga na akciju koju želimo da uradi.

Upravo iz tog razloga će u Startit Centru biti održano praktično predavanje koje će zainteresovanima pomoći da ovaj posao brže i kvalitetnije izvedu i time stvore početnu prednost pri promociji svojih poruka.

Posetioci meetupa će imati priliku da saznaju:

Predavač

Nemanja Živković za sebe kaže da je marketar koji svoje početke veže za aktivizam kroz civilno društvo. Radio je na svetskom tržištu u različitim nišama, od automobilske industrije do e-commerce-a, sa malim, srednjim i velikim kompanijama. Karijeru je započeo u marketinškoj agenciji sa sedištem u Kanadi, gde je za 13 meseci stigao do pozicije generalnog menadžera. Kao svoje uspehe ističe to što je dugogodišnje klijente doveo na prvo mesto Google Search i Google Maps listinga, kao i to da su njegovi članci čitani više od 40.000 puta. Organizator je najvećih internacionalnih kampova u Srbiji i osnivač ĆilimTech-a, IT zajednice u Pirotu. Trenutno radi kao direktor operacija u Default Designu, gde operativno vodi sve procese.

Prijava

Meetup je zakazan za 26. januar u 14 časova u Startit Centru Vršac (Omladinski trg 17, u Milenijumu). Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta neophodna prijava putem ove forme.

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa