„Fondacija našeg kraja — Zajednica se pita!” — info sesija u Startit Centru Subotica

Info sesija je zakazana za 3. mart od 11 časova.

utorak, 3. marta, od 11 časova će u Startit Centru Subotica biti održano održati info sesija o programu „Fondacija našeg kraja — Zajednica se pita!”, koji ima za cilj da podstakne osnivanje lokalnih fondacija u Srbiji.

Svaka zajednica ima resurse u vidu novca, veština, znanja ili kontakata koje njeni stanovnici mogu udružiti kako bi unapredili mesta u kojima žive. Fondacija spaja ljude koji imaju ideje sa onima koji imaju sredstva da ih sprovedu u delo. Lokalna fondacija čini isto to — samo na lokalu, u jednom kraju. Baš je to često čini snažnom, produktivnom i transparentnom.

Uverenjem da subotički kraj ima veliki potencijal i da bi osnivanje lokalne fondacije dodatno osnažilo zajednicu, poboljšalo kvalitet života i kroz svoj rad podržalo lokalne inicijative, tim Trag fondacije će predstaviti svoj program i odgovarati na sva pitanja i nedoumice.

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno pojedincima koji su spremni da se udruže u neformalne grupe, od minimum troje ljudi koji žive u jednoj lokalnoj zajednici, koji su spremni da zajednički rade na formiranju lokalne fondacije kako bi kroz nju pokrenuli i dugoročno doprinosili društvenim promenama u svom okruženju.

O Trag fondaciji

Trag fondacija je regionalna fondacija koja već dvadeset godina podstiče i podržava aktivno uključivanje građana i građanki u razvoj lokalnih zajednica. Okuplja ljude koji veruju da male promene mogu da naprave veliku razliku, sa željom da budu inicijatori pozitivnih promena u svojim zajednicama.

Prijava

Info sesija je zakazana za utorak, 3. mart, od 11 časova u Startit Centru Subotica (Korzo 1, pasaž pored MTS poslovnice, drugi sprat — ulaz sa terase).

Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se zainteresovani prijave putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Željko Crnjaković

Unesite termine za pretragu