Flow meetup u Startit Centru Zrenjanin — Kako biti u “zoni” svakog dana

Na meetupu će se govoriti o tome kako dostići stanje duboke koncentracije i povećati produktivnost.

Marijana Milićev - 14. Mart, 2017.

Ovog utorka, 21. marta, ćete u zrenjaninskom Startit Centru imati priliku da čujete nešto više o stanju poznatom kao Flow ili Zona na meetupu u organizaciji “Plavog pozorišta”.

Dejan Stojković, glumac i muzičar “Plavog pozorišta” i trener programa “Flow: volja i misao” govoriće o tome kako je došlo do toga da se principi savremenog pozorišta gotovo savršeno uklapaju u agile filozofiju i načela savremenog poslovanja, te kako se iz dvadesetogodišnje prakse radionica kristalisao projekat “Flow: volja i misao”.

Ranko Trifković, glumac “Plavog pozorišta” i koordinator i trener programa “Flow: volja i misao” proveo je dugi niz godina u raznim startapima. Budući da je neko ko dolazi iz sveta umetnosti kao i iz sveta tehnologije uočio je srodnosti u preprekama sa kojima se suočavaju glumci i zaposleni u startapima.

Govoriće o iskustvima koja su proistekla iz saradnje pozorišta i tehnoloških startapa, kao i o zanimljivim rezultatima neuromarketinga koji ukazuju na moguće načine da svako poveća produktivnost.

Prijava

Meetup je zakazan za utorak, 21. mart u 18č u Startit Centru Zrenjanin na adresi Trg slobode (zgrada Pozorišta, na prvom spratu). Zbog ograničenog broja mesta molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem sledeće forme.