Flow meetup u Startit Centru Zrenjanin — Kako biti u “zoni” svakog dana

Na meetupu će se govoriti o tome kako dostići stanje duboke koncentracije i povećati produktivnost.

Marijana Milićev - 14. Mart, 2017.

Ovog utorka, 21. marta, ćete u zrenjaninskom Startit Centru imati priliku da čujete nešto više o stanju poznatom kao Flow ili Zona na meetupu u organizaciji “Plavog pozorišta”.

Dejan Stojković, glumac i muzičar “Plavog pozorišta” i trener programa “Flow: volja i misao” govoriće o tome kako je došlo do toga da se principi savremenog pozorišta gotovo savršeno uklapaju u agile filozofiju i načela savremenog poslovanja, te kako se iz dvadesetogodišnje prakse radionica kristalisao projekat “Flow: volja i misao”.

Ranko Trifković, glumac “Plavog pozorišta” i koordinator i trener programa “Flow: volja i misao” proveo je dugi niz godina u raznim startapima. Budući da je neko ko dolazi iz sveta umetnosti kao i iz sveta tehnologije uočio je srodnosti u preprekama sa kojima se suočavaju glumci i zaposleni u startapima.

Govoriće o iskustvima koja su proistekla iz saradnje pozorišta i tehnoloških startapa, kao i o zanimljivim rezultatima neuromarketinga koji ukazuju na moguće načine da svako poveća produktivnost.

Prijava

Meetup je zakazan za utorak, 21. mart u 18č u Startit Centru Zrenjanin na adresi Trg slobode (zgrada Pozorišta, na prvom spratu). Zbog ograničenog broja mesta molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem sledeće forme.

Znam da možemo da gradimo lokalno → pridruži nam se 27. septembra od 18h