FishingBooker prezentovao na velikoj bini TechCrunch takmičenja u San Francisku uz veliku podršku zajednice

Beogradski startap FishingBooker, alumni naše Startap Akademije, je uz veliku podršku publike dobio priliku da se predstavi auditorijumu jedne od najpriznatijih svetskih konferencija posvećenih tehnološkom preduzetništvu — TechCrunch DISRUPTu koji se ovih dana održava u San Francisku.

Njihov pitch možete videti ispod, a Nemanja Cerovac nam kaže da su od žirija dobili vredne povratne informacije i sugestije kako mogu dalje da razviju svoj bootstrapovani biznis.

Finale ovog takmičenja je vrlo cenjeno u međunarodnoj startap zajednici pošto skreće veliku i kvalitetnu pažnju na startape koji se pojave na ovoj bini, koju prate neki od najuticajnijih i najaktivnijih svetskih investitora i preduzetnika u IT industriji. Sa svoje strane, momci su obavili izvanredan posao prethodnih dana u mobilizovanju domaće zajednice i zauzvrat dobili dosta ljubavi od nje.

Bookerovci ne miruju i sledeća stanica na turneji SAD im je konvencija profesionalaca iz industrije pecanja u Floridi. Čestitke momcima i sa naše strane hvala ekipi iz zajednice koja im je pomogla da ostvare ovaj bitan cilj koji je povećao svest o njihovoj firmi u tech industriji čiji je svetski centar, naravno, u San Francisku i Silicijumskoj dolini.

U naslovu prve verzije ovog članka navedeno da je FishingBooker prošao u finale takmičenja, što je bila greška — izvinjenje i hvala na razumevanju.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Zoja Kukić

  • Thursday, 11. September 2014.

    Bravo!

  • Friday, 12. September 2014.

    Cestitamo

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu