Beogradski startap FishingBooker, alumni naše Startap Akademije, je uz veliku podršku publike dobio priliku da se predstavi auditorijumu jedne od najpriznatijih svetskih konferencija posvećenih tehnološkom preduzetništvu — TechCrunch DISRUPTu koji se ovih dana održava u San Francisku.

Njihov pitch možete videti ispod, a Nemanja Cerovac nam kaže da su od žirija dobili vredne povratne informacije i sugestije kako mogu dalje da razviju svoj bootstrapovani biznis.

Finale ovog takmičenja je vrlo cenjeno u međunarodnoj startap zajednici pošto skreće veliku i kvalitetnu pažnju na startape koji se pojave na ovoj bini, koju prate neki od najuticajnijih i najaktivnijih svetskih investitora i preduzetnika u IT industriji. Sa svoje strane, momci su obavili izvanredan posao prethodnih dana u mobilizovanju domaće zajednice i zauzvrat dobili dosta ljubavi od nje.

Bookerovci ne miruju i sledeća stanica na turneji SAD im je konvencija profesionalaca iz industrije pecanja u Floridi. Čestitke momcima i sa naše strane hvala ekipi iz zajednice koja im je pomogla da ostvare ovaj bitan cilj koji je povećao svest o njihovoj firmi u tech industriji čiji je svetski centar, naravno, u San Francisku i Silicijumskoj dolini.

U naslovu prve verzije ovog članka navedeno da je FishingBooker prošao u finale takmičenja, što je bila greška — izvinjenje i hvala na razumevanju.