Finansiranje regionalnog preduzetništva u okviru Mobility Fonda — prijave otvorene do 10. oktobra

Cilj Mobility Fonda je da pomogne preduzetnicima i startapima da svoje poslovanje i proizvode predstave potencijalnim partnerima ili investitorima.

GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit), nemačko društvo za međunarodnu saradnju je u okviru Otvorenog regionalnog fonda za Jugoistočnu Evropu pokrenulo Mobility Fond. Ovaj fond ima za cilj da pomogne preduzetnicima i startapima u regionu da kroz seriju događaja svoje poslovanje i proizvode predstave u susednim državama, kao i da se upoznaju sa potencijalnim partnerima ili investitorima.

Mobility Fond će podržati učešće startapa i kompanija na radionicama, pitch takmičenjima i konferencijama u regionu.

Partner GIZ-a u Srbiji na ovom projektu je Centar za transfer tehnologije, pa svi zainteresovani preduzetnici prilikom prijave treba da naglase da im je partner — Center for Tech Transfer (Belgrade, Serbia). Prijave su otvorene za sve preduzetnike koji su deo njihove mreže.

Prijave za Mobility Fond su otvorene do 10. oktobra, a svi zainteresovani preduzetnici se za učešće mogu prijaviti ovde.

Komisija će nakon završetka prijavnog roka odabrati 15 preduzetnika kojima će biti odobrena sredstva.

Više informacija o konkursu, partnerima i događajima preduzetnici mogu pronaći na sajtu fonda.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Tanja Marin

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu