Finansijskim planom do uspeha – meetup u Startit Centru Subotica

Događaj će se održati u četvrtak, 25. januara, u Startit Centru Subotica.

Željko Crnjaković - 17. Januar, 2018.

Važnost upravljanja finansijama se krije u tome što nam novac, ako ga imamo dovoljno, omogućuje da zadovoljimo neke naše potrebe i želje. Novac ne može da nam omogući ispunjenje svih želja i potreba, ali može mnogih.

Nije važno samo koliko zarađuješ, već i koliko ti novca ostaje na kraju meseca, kakav odnos imaš prema finansijama, kako trošiš sredstva kojima raspolažeš i kako se na kraju meseca osećaš posle raznih finansijskih odluka.

Meetup je namenjen svima onima koji imaju određena mesečna primanja (platu, honorar, stipendiju, penziju, socijalnu pomoć, prihod od kirije i sl.), i žele da nauče kako da bolje upravljaju ličnim finansijama – kućnim budžetom.

Na MONEY MEETUP-u ćeš naučiti:

Takođe ćeš:

O predavaču

Karolina Herbut je finansijska savetnica, poslovna konsultantkinja, predsednica Centra za finansijsku edukaciju i osnaživanje i Udruženja menjača Srbije. Više o predavaču možete saznati na ovom linku.

Prijave

Događaj je zakazan za 25. januar u 18 časova, u Startit Centru Subotica, Korzo 1 na drugom spratu. Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.