Festival Roditelja Gejmera u Startit Centru Novi Sad

Festival roditelja gejmera će biti održan u subotu, 18. maja, od 11 časova.

Jelena Voćkić - 13. Maj, 2019.

U Startit Centru u Novom Sadu, 18. maja od 11 časova biće održan prvi događaj ove vrste u Srbiji. Nakon hiljada roditelja koji su bili deo programa Roditelja Gejmera, i mnogobrojnih upita o događaju na kom mogu da budu zajedno sa svojom decom gejmerima — festival Roditelja Gejmera će pružiti upravo to. Uz kombinaciju predavanja i zabavnog sadržaja, mladi gejmeri će imati priliku da svojim roditeljima približe svoj omiljeni hobi, a roditelji će dobiti odgovore na najčešća pitanja koja imaju o gejmingu pravo iz usta stručnjaka. Detaljne informacije o događaju, kao i tačnu satnicu možete naći na Fejsbuk stranici događaja.

Kao glavne aktivnosti nabrajamo:

Kome je namenjeno?

Mladim i starijim gejmerima, roditeljima, starateljima, učiteljima, vaspitačima i svakome koga zanimaju video igre ili imaju nekog bližnjeg ko voli igre.

Predavači

Kao neke od predavača izdvajamo Konstantina Nenadova, koji će da roditeljima prenese svoja iskustva o odgajanju mladih gejmera; Stefana Mitrovića Jokanovića, psihologa i psihoterapeuta, kao i niz stručnjaka iz gejming industrije koji će podeliti svoje iskustvo i put do karijere u gejmingu.

Prijava

Događaj Festival roditelja gejmera će se održati u subotu, 18. maja, od 11 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Ulaz na Festival Roditelja Gejmera je slobodan za sve, a jedino što treba da uradite je da popunite prijavu na sledećem linku.