Festival Moja Posla – Gledaj svoja posla!

U četvrtak, 6. juna, u Kulturnom centru Grad, SEE ICT organizuje Festival «Moja posla» na kome će mladima biti predstavljena inovativna, tražena zanimanja i mlade kompanije u Srbiji. Cilj festivala je da informiše mlade o mogućnostima obrazovanja i izbora profesije i motiviše ih da se aktivno bave karijerom i stvaranjem posla.

Festival čine 3 aktivnosti u KC Gradu i odabranim startapima, a realizuje se u partnerstvu sa Centrom Inventiva i organizacijom Aktivan život.

1. Startap ekskurzija

Odabranih 15-tak srednjoškolaca i srednjoškolki iz Beograda posetiće 4 inovativna startapa koji razvijaju visoko-tehnološke proizvode (softver, igre, aplikacije) za globalno tržište.

Mladi će provesti po sat vremena u svakom od startapa, a oni će im predstaviti svoje radno okruženje, način rada, govoriti o kompetencijama i znanjima za zaposlenje i prikazati im svoj razvojni put. Nakon startap ekskurzije mladi stižu u KC Grad na reviju zanimanja i posetu otvorenoj kancelariji.

roadtrip-moja-posla

2. Revija zanimanja

Revija zanimanja je posebna forma realnog susreta sa svetom rada i prilika da se zaviri u 5 traženih i zanimljivih zanimanja, kroz interaktivnu diskusiju sa predstavnicima i predstavnicama tih karijera, te informisanje o njihovim radnim danima, obrazovanju, plati, prednostima i manama tog posla.

Od 16h u KC Gradu biće predstavljena zanimanja iz različitih oblasti rada, iz državnog i privatnog sektora, od strane osoba zanimljivih i netipičnih karijernih puteva, a reviji će moći da prisustvuje oko 100 mladih, u KC gradu.

Finding-What-You-Love

3. Otvorena kancelarija

Otvorena kancelarija slavi i promoviše modernu karijeru nesputanu granicama fizičkog prostora i standardnog radnog vremena.

Reč je o okupljanju kreativnih mladih, testiranju i promociji koncepta co-working-a – rada u zajedničkom, deljenom prostoru koji povezuje i umrežava pojedince iz različitih oblasti, podstiče inovaciju i zajedničko rešavanje problema. Otvorena kancelarija daće mladima šansu da se upoznaju sa novim načinima rada i modernim karijerama , kao i podsticaj da sami kreiraju svoje sutrašnje radno okruženje.

Pozivamo sve kojima prostor nije ograničenje za rad da dođu u četvrtak, 6. juna, i da zajedno provedemo dan zabavno i u radnoj atmosferi.

more-moja-posla

Festival Moja Posla je deo projekta www.mojaposla.rs i projekta „Profesionalna orijentacija u Srbiji“, Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju – GIZ.
Pridružite nam se u četvrtak, 6. juna u KC Gradu i gledajte svoja posla!

Sve informacije i prijave srednjoškolaca na događaj na linku mojaposla.rs/festival

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Dunja Lazić

  • Thursday, 30. May 2013.

    Odlicna inicijativa! Kako mozemo da prijavimo zainteresovane srednjoskolce za startap exkurziju?

  • Thursday, 30. May 2013.

    Na http://mojaposla.rs/festival :)

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu