Februarski WordPress meetup — Rekapitulacija 2016. i planovi za 2017. zajednice WPSrbija

Pored rekapitulacije 2016. moći ćete da čujete i predavanje o Customizer i Kirki toolkitu kao i nastavak priče o SEO sa decembarskog WPBG okupljanja.
wordpress-meetup

Posle nekoliko meetupa u Zrenjaninu i Novom Sadu, domaća WordPress zajednica se sledeće sedmice ponovo okuplja u beogradskom Startit Centru.

Na meetupu ćete čuti tri predavanja:

Milan Ivanović – Rekapitulacija urađenog u WordPress zajednici u 2016. godini, kao i planovi za 2017. Najava za WordCamp Belgrade #WCBgd 13. maja kao i aplikacija Beograda za WordCamp Europe konferenciju u junu 2018.

Aleksandar Predić – Customizer i Kirki toolkit

Stevica Gološin – nastavak priče o SEO sa decembarskog #WPBgd okupljanja

Prijava

Meetup je zakazan za 1. februar u 18č u Startit Centru Beograd (Savska 5). Svoj dolazak možete prijaviti popunjavanjem sledeće forme:

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Nevenka Rangelov

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu