Facebook i YouTube zabranjuju teorije zavere koje povezuju 5G sa pandemijom

Posle strimovanog intervjua teoretičara zavera Dejvid Ajka, Youtube je pooštrio odnos prema sadržaju koji dovodi u vezu pandemiju i 5G mrežu, Facebook se pridružuje u akciji uklanjanja sadržaja takve prirode.

YouTube je banovao poslednji intervju Dejvid Ajka, poznatog teoretičara zavera koji pandemiju dovodi u vezu sa 5G mrežama. On je ovom prilikom naveo da će razvoj vakcine za COVID-19 sa sobom doneti nanotehnološke mikročipove pomoću kojih je moguće manipulisati ljudima. Saopštio je i da Bil Gejtsa treba uhapsiti.

Kompanija YouTube izjavila je za BBC da je njihova politika sasvim jasna kada su u pitanju sadržaji koji promovišu neproverene zdravstvene metode u borbi protiv pandemije. Istu inicijativu pokazuje i Facebook, koji je od ponedeljka počeo sa uklanjanjem svih problematičnih sadržaja koji dovode u povezanost 5G mrežu i epidemiju.

Među najglasnijim pretpostavkama korelacije 5G mreže i korona virusa je stanovište da 5G signali mogu da oslabe imuni sistem i ubrzaju širenje zaraze tako što ciljaju i određuju ko će biti zaražen. Druga sumnja potekla je od ideje da bakterije mogu da generišu radio talase.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Tomislav Jelesijević

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu