„Fabrika ideja“ — besplatna radionica o društvenom preduzetništvu u beogradskom Startit Centru

Prva u nizu radionica održaće se 19. marta sa početkom od 18 časova.

Danica Kovač - 13. Mart, 2018.

Zainteresovani će učešćem u radionici „Fabrika ideja“ saznati više o njegovoj suštini, tome zašto je važno i terminologiji koja se koristi. Zamisao je da se zajedničkim snagama mapiraju problemi u okruženju i upustiti se u proces pronalaska ideje za pokretanje društvenog preduzeća koje će mapirane probleme adresirati na inovativan način, a od vas načiniti društvenog preduzetnika.

Fokus ove radionice jeste na potencijalu mladih da stvaraju promene, no radionica je otvorena za sve aktivne i zainteresovane građane i građanke, bez obzira na godine.

Ovaj događaj je samo prvi deo serije radionica na temu društvenog preduzetništva koje će se održati u Beogradu i koje mogu poslužiti kao uvod i koristan trening za takmičenje Social Impact Award, čije predstavljanje je nedavno održano u beogradskom Startit Centru.

Šta je Social Impact Award?

Social Impact Award je edukativni program i takmičenje ideja za mlade od 15 do 30 godna, sa ciljem razvijanja i implementiranja inovativnih rešenja za društvene i ekološke probleme. Misija organizatora jeste promocija duha društvenog preduzetništva kroz edukaciju, podršku i povezivanje.

Prijave

Radionica će se održati u ponedeljak, 19. marta, sa početkom u 18 časova u prostorijama beogradskog Startit Centra, na adresi Savska 5. Prisustvovanje radionici je besplatno. Prijavi se popunjavanjem kratkog formulara.