Engleski + internet = biznis — predavanje o držanju onlajn časova engleskog klijentima sa Dalekog istoka

Događaj je zakazan za sredu, 28. avgust od 19 časova u Startit Centru Vršac.

David Srbu - 21. Avgust, 2019.

Tema predavanja koje će biti održano 28. avgusta od 19 časova u Startit Centru Vršac, jeste kako krenuti i uspešno zaraditi držeći onlajn časove engleskog jezika.

Naime, usled digizalizacije i globalizacije predavanje engleskog jezika putem interneta klijentima sa Dalekog istoka, prvenstveno Kine i Japana, postaje sve popularnije u Srbiji (po nekim procenama više hiljada ljudi ovo aktivno radi). Upravo zbog perspektive koju nudi ovakav angažman, na predavanju će biti reči o dilemama i nejasnoćama sa kojima se suočava osoba koja želi da počne da zarađuje ovim putem, kako izabrati platformu, kako se pripremiti za ulazni test, kako početi sa što većom satnicom i kako predavanje engleskog pretvoriti u full time posao.

O predavaču

Aleksandar Lauric je rođen u Vršcu i po struci je ekonomista turizma. Poseduje Cambridge CELTA certifikat. Do sada je radio u Sjedinjenim Američkim Državama i Kini. Ima višegodišnje iskustvo onlajn predavanja engleskog, a nedavno je u Vršcu pokrenuo SayABC edukativni centar.

Prijave

Meetup će biti održan u Startit Centru Vršac, Omladinski trg 17, Centar Millennium (službeni ulaz) 28. avgusta sa početkom u 19 časova. Prisustvo na događaju je besplatno, ali je potrebno popuniti formular.