Prilika za fintech startape — prijavite se za regionalni Elevator Lab Challenge i izborite se za nagradu i do 10.000€

Regionalni Elevator Lab Challenge organizuje Raiffeisen banka i Startit, a prijave su otvorene do 8. novembra.

Elevator Lab challenge je regionalno fintech startap takmičenje koje je organizovano kroz lokalna takmičenja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, a otvoreno je i za startape iz Crne Gore i Slovenije. Ove godine će lokalna finala po prvi put biti održana u potpunosti online, i to 20. novembra za Bosnu i Hercegovinu, 23. novembra za Srbiju i 26. novembra za Hrvatsku.

Učešćem na lokalnom takmičenju startapi će imati priliku da osvoje nagradu od 5.000 evra, kao i mogućnost za prezentuju svoje ideje pred odborom direktora Raiffeisen banke u svojoj zemlji. Osim toga, ovo je prilika za sve startape da dobiju vredne povratne informacije o svom proizvodu od relevantnih stručnjaka iz industrije.

Pobednici takmičenja iz sve tri zemlje će zatim dobiti priliku da na finalu regionalnog takmičenja koja će se održati u sklopu Shift Money konferencije predstave svoj biznis pred stručnim žirijem i izbore se za nagradu od dodatnih 5.000 evra. Ovu konferenciju je podržao i Singapore Fintech Festival koji je prošle godine imao preko 60 hiljada posetilaca, a koji će ceo strim prenositi i na svojoj platformi.

Dodatna, i još značajnija nagrada je da će regionalni pobednik imati priliku da se predstavi na međunarodnom Elevator Lab Demo Day-u u martu ili aprilu 2021. godine. Osim ovoga pobednike očekuje široka medijska pokrivenost, trening za predstavljanje ideje poslovnim klijenima i druge pogodnosti.

Program je otvoren za sve startape koji imaju gotov MVP (minimalno održiv proizvod), posvećen osnivački tim, koji se sastoji od najmanje dve uloge (npr. CEO i CTO), i razvijaju proizvod ili uslugu u oblasti napredne analitike i veštačke inteligencije, regulatorne tehnologije, obrade plaćanja i transakcija za usluge mobilnosti, cyber sigurnosti i slično.

Prijava

Prijave za takmičenje su otvorene do 8. novembra, lokalno takmičenje za Srbiju će biti održano 23. novembra, a gala događaj je zakazan za 7. decembar.

Više informacija o uslovima takmičenja i prijave nalaze se ovde.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Tamara Tanasić

Unesite termine za pretragu