Driving Digital Transformation — e-commerce meetup sa Vladimirom Stankovićem

Vladimir Stanković je vodeće ime kompanije Camper za digitalnu i elektronsku trgovinu, specijalizovan je za vođenje digitalnih strategija i digitalne evolucije kompanija.

Tanja Marin - 11. April, 2018.

Na trećem ‘E-commerce’ okupljanju koje organizuje ICT Hub posetioci će imati priliku da upoznaju Vladimira Stankovića, vodeće ime kompanije Camper za digitalnu i elektronsku trgovinu. Meetup će biti organizovan u Playgroundu u ponedeljak, 16. aprila u 18:30. Kroz priču i primere demonstriraće na koji način bi trebalo upravljati digitalnom transformacijom sa ciljem unapređenja internet prodaje.

Na ovom meetupu će biti reči o tome kako je sve oko nas marketing i kako nas evolucija tehnologije i samih potrošača obavezuje da promenimo način razmišljanja u okviru kompanija. Vladimir će istaći i razlike u vođenju kompletnog digitalnog ekosistema u odnosu na vođenje ‘online’ prodavnice. Poseban akcenat će biti stavljen na spregu tehnologije, podataka i izgrađivanja brenda u digitalnom dobu u kojem živimo.

Vladimir je Camperov globalni direktor za digitalnu i elektronsku trgovinu, a isti posao je za Nike radio u okviru EMEA regiona. Ima više od 15 godina iskustva u internacionalnom brend i digitalnom marketingu, i to u oblasti prodaje sportske opreme, obuće i telekom usluga (Nike, Camper i Telenor). Specijalizovan je za vođenje digitalnih strategija i digitalne evolucije kompanija kojima je fokus na razvoju elektronske trgovine i razvoju digitalnog ekosistema. Takođe je osnivač i konsultant partner kompanije 8Services, pa će moderator ovog meetupa biti Zorana Milidrag, jedna od osnivača te kompanije, a ujedno i regionalni menadžer za e-trgovinu kompanije Sport Vision.

Posetioci meetupa će imati priliku da aktivno učestvuju u diskusiji, kao i da predlože teme o kojima bi želeli više da čuju na nekom od sledećih meetupa u Playgroundu.

Agenda:

18.30 – 18.45 Okupljanje

18.45 – 19.45 Predstavljanje i izlaganje govornika i otvorena diskusija

19.45 – 20.00 Druženje sa govornikom

Prijava

Meetup će se održati u ponedeljak, 16. aprila u 18:30 u beogradskom Playgroundu. Mesta su ograničena, a svoje možete rezervisati popunjavanjem ove prijave.